En bild


Love

Emma Lovisa säger: skriv spemm på ett papper och lägg i fickan.. haha

amelie säger: jag tror det räcker att du finns i mitt hjärta

Jag fann detta..

"För ett år sedan fick jag världens mest hemska samtal, det som någon försökte säga till mig försökte jag bara ignorera. Nej, det är ett skämt, det kan och får inte vara sant. Men, det var sant. En stor del av mig hade förlängt sin semester alldeles för länge. En av mina bästa vänner hade fortsatt sin semester i himlen, och hon tänkte inte återvända.
10 juli, för ett år sedan, var en dag jag levde i dimma. Minnena har faktiskt bleknat, men då och då minns jag dagen som om den var igår. Och jag kan, utan att tveka det allra minsta, säga att den 10 juli, för ett år sedan, var den värsta dagen i hela mitt liv.
Innan jag somnade inatt, insåg jag att för ett år sedan så sov min bästa vän för sista gången. Jag insåg hur ovetande hon var om vad som skulle hända inom bara några timmar. Men jag insåg också att det var bäst för henne att inte veta något alls. Jag har fortfarande inte förstått att hon, som bara skulle på semester till bulgarien, aldrig kom hem igen. Kanske kommer jag aldrig förstå ordentligt, kanske kommer jag alltid ha det hoppet kvar. Hoppet om att hon en dag, har tagit planet hem igen. Hem till alla som saknat henne så. idag är en dag fylld av minnen. Minnen som jag egentligen inte vill minnas. Men minnena klamrar sig fast vid mig, envist. Det är jobbiga minnen, men minnena från den 10 juli är inte dom enda jag har. Det finns så otroligt många fler, och dessa minnen är något jag alltid kommer minnas. Jag kommer alltid bära med mig dom.
Året har gått hur fort som helst, kanske för fort, men om ett år har det gått 2 år, och om 2 år, 3 hela år... Det tar emot att säga, men livet går vidare. Och det måste få göra det, vi kan inte trycka på paus. Men vissa stunder är det exakt vad man skulle vilja göra. Man skulle bara vilja kunna stanna upp för ett tag, stanna upp för att hinna andas. Vart du än är så kommer jag, för all framtid, i alla mina dagar älska dig bästa vän!"


Amelie Pettersson 10/7 - 07

Som jag saknar dig bästa vän.

ps.

ps1. Jag mår illa när jag tänker på finncrisp.

ps2. Grattis Josephine på din 18-årsdag!

Tankar

Det känns i hela kroppen. Det är som att det står skrivet i min panna. Jag har tappat fokus, har tappat all den där kämparglöden som förut lyste så klart.
Jag är urbota feg som inte vågar ifrågasätta, det är jag fullt medveten om. Men jag är jag, och jag är inte mer än mänsklig.
Jag vill och ska, en dag, må bra. Jag tänker inte ge upp. Men jag tänker inte försöka vara någon annan, försöka gestalta en starkare människa. Aldrig i livet!

Som jag hatar mig själv för de tankar jag tänkte den där nyårsaftonen, 31 december 2006. Idiotiska tankar, idiotiska jag. Idiotiskt att sätta tankarna till handling. Jag valde väg den där dagen, valde att gå den mest förjävliga vägen till mötes. Men gjort är gjort, thats life.

Jag är bara så rädd för att jag aldrig kommer må bra



Tänkte bara meddela att jag saknar sommaren lite


Min torsdag

Annelivännen hade problem med att hitta barnvakt åt sötungen Filippa och självklart ställde jag upp. Vi jagades, byggde lego och "pratade" med Axel i min mobiltelefon. 30 trevliga minuter spenderade jag där, sedan cyklade jag hem till Jelica i spöregnet. Vi hann med lite kvällsstrosande på Tuna park också, jag fick med mig  två julkappar hem. Och ja, jag är hellre ute i god tid än stressar. Provade även ett par sjukt snygga skor, dock åkte jag hem utan dom. Misstag eller inte. Det är frågan.
Idag insåg jag att real friendship never dies. Love you.

Idag har jag ätit en hel ananas all by myself. Gott var det, men nu svider munnen utav bara fan.
Sen har jag kärat ner mig big time i finncrisp. Helst med lite smör och en ostskiva på, sjukt gott!


Jag älskar dig

"Du är suverän syster och du behöver inga svaga, patetiska människor till vänner. Inga sådana som inte ens vågar stå för vilka dem är eller säga saker rakt ut. Du är bäst, och det är så skönt att se dig slippa den där miserabla människan, jag är så glad för din skull."

Jag gick vidare för längesen. Styrkan känner jag av mer och mer.

30 oktober



Have I told you lately that I love you?

Ett litet smakprov



Tagen av Mariahs mobil, från datorskärmen. Därav kvalitén.
Hursomhelst, detta ska vara jag. Sick!

Allt kan förändras på en natt

Ge mig fler dagar som gårdagen.

Igår brydde sig inte mitt frusna jag ett dugg om att gå klädd i endast underkläder, med fötter som värkte utav nya skor framför (till största del) vilt främmande människor. Som jag frös, men jag sket i det. För jag var glad, lycklig över att vara den jag har blivit. Igår såg jag ljust på livet, kände mig otroligt uppskattad, hela tiden. Igår kändes det okej att vara unik.

Idag känner jag för att bara dra mitt varma täcke över mig, sova bort hela dagen. Idag hatar jag det jag ser i spegeln, känner inte av någon som helst stolthet. Idag vill jag inte vara unik. Idag vill jag vara någon helt annan.

Idag är en skitdag

Modell

Jag är en modell. Jag måste bara inse det själv, vilket är förbannat svårt. Men Mariahs ord får mitt självförtroende att stiga något oerhört. Jag ler sådär fånigt när jag tänker på hur underbar den människan faktiskt är.
Idag såg många min ridlår och lovehandles, men what the fuck. Jag är ju bara mänsklig!

Nej, nu ska jag försöka få bort allt smink som mitt ansikte pryds av, vilket lär ta ett bra tag. Bilder kommer upp!


Denna tjej är nervös till tusen


Lite kvällsupdate

Idag kunde jag, för första gången på väldigt länge, själv påstå att det gick bra när jag red. Bara hästnördar förstår mig när man säger att känslan är enorm. Hästen och du är som en liksom, häftigt.
Vinsten i söndags fick mitt självförtroende att stärkas en aning, underbart! Jag hoppas att morgondagens utmaning ska göra detsamma. För usch vad jag är nervös nu!

Många nya verkar ha hittat hit, till min blogg, you are all welcome! Något särskilt ni vill att jag ska skriva om i bloggen?

Ridlår & lovehandles

Den 12 december finns det ingen återvändo, då gäller det för mig att bita ihop och ignorera smärtan. Några noter på insidan av min högra handled. Jag är redan nervös.

Och på tal om nervositet. Idag fick jag prova de som jag ska trippa runt i, med mina svarta heels på fötterna. Ett beige underklädesset med det snygga namnet "sexy angel" och sen blir det ett rött nattlinne. Hoppas bara alla lyckas ignorera mina ridlår och lovehandles. Kolla på kläderna jag bär gott folk, inget annat!

Nu blir det mat, sen ridning :)

A pink thing

Klickade mig in på Nils blogg, och förstod plötsligt varför mitt unika-läsare/dag - antal var väldigt högt under gårdagen.
På grund av en liten kommentar på ett av hans inlägg (som förövrigt 325 andra kommenterade) så vann jag ett bredbandsmodem. Det är rosa och jättegulligt :)

Och som grädde på moset, eller pricken över i;et, så går en del pengar till bröstcancerforskningen. För det är inte ett vanligt modem, det är ett "rosa-bandet-modet". Det kommer passa perfekt ihop med datorn jag önskar mig (och förhoppningsvis också får) i födelsedagspresent/julklapp!

Thank you Nils!


Snart anländer denna rosa filur till mig.

Min tisdag

Idag står detta på planeringen:

  • en kort promenad till stället jag ogillar mest
  • mys med älskling
  • uträttning av diverse ärenden på stan
  • utprovning av underkläder (imorgon gäller det)
  • bliblioteksbesök
  • fika med älskade
  • lite plugg 
  • ridning

Vilka är ni som läser min blogg? Jag är nyfiken!

Ps. Att Alecia Moore är en av världens bästa sångerska får jag, nu för tiden, bekräftat för mig väldigt ofta. Funhouse!

Skönt

Det känns skönt.
Du är arg.
Jag har suddat ut dig, ur mitt liv
Nu går jag vidare, utan att blicka bakåt

Det är förjävla skönt.

Snart...

Hudfärgade string och svarta heels (="alla modellers måste", haha) är inhandlat. På onsdag smäller det. Ridlåren ska showas, fan så nervös jag är.

Måndag

Yoga in my <3 Men satan så ovig jag har blivit, haha. Jag är så stel i min nacke och axlar så att det värker, jag hatar träningsförbud.
Snart kommer min Agnes hit, vi ska dricka lite te och prata en massa skit. Long time, no seen. Minst sagt.
Sen blir det lunch och därefter lite parkhäng i rothoffs med syster, Anneli, Filippa och älsklingsA :)

Svägerskan är sugen på sushi, oh my god!

Dreamteam



Fotograf: syster

Jag vann!

Äntligen fick vinnarskallen Amelie vinna, finally slapp jag bli missnöjd. Boromir och jag är dreamteam, thats it! Grattis på oss! Och grattis till min Larsson som kom på andra plats :)

Snart ska jag traska till stationen, möta upp syster och Axel sen ta tåget till Stränkan. Ska bli mysigt :)

Pinks nya album är sjukt bra, believe me.


All the laughter from before



Where is it?
Where am I?


Godmorgon

Nervositeten fann mig under natten. Jag har sovit oroligt, dels för att jag känner att jag kommer vara kass idag och dels för att någon tydligen fick lite för mycket av det goda i sig.. Äsch, hur säger man (=jag får väl ta tjuren vid hornen?) och göra mitt bästa, för jag kan inte komma mer än sist. Just let's get it over with, känner jag. Tävling och jag går inte ihop, att jag inte bara inser det.

Efter den hemska tävlingen ska jag kanske följa med syster och älsklingsA till Strängnäs, Oknö närmare besämt, för en liten get-together med släkten!

För visst kan man inte bli världens sämsta över en natt?

Just facts

Igår blev min älsklingsAxel 8 månader
Igår var det exakt 2 månader kvar till julafton
Idag fyller min krokofant 19 barre
Imorgon är det exakt 1 månad kvar tills jag får veta vad det är för överraskning syster och svägerska har knåpat ihop
Om 4 dagar är det ondag och då går jag underklädes(!)visning

Och om 48 dagar blir jag ett helt år äldre. Himmel vad tiden går fort!

Alecia Beth Moore

Jag vill bara gråta, så bra är det. Världsklass, helt sjukt!

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up


Min lördag

Förjävligt är det. Du är som ett kliande svidande skavsår. Aldrig trodde jag att något så ondskefullt fanns innaför ditt falska skal, aldrig trodde jag att detta var ditt sanna jag. Förjävligt

Idag blir det strosande i gamla stan med mina älskade, tacosmys med älskling och en lugn kväll.

Tack för igår krokofant & grattis som fan på din 18-årsdag!

Förjävligt

Hur kunde jag vara så urbota korkad. Kvällen började bra, men slutade precis i katastrof. Jag är en katastrof, hela jävla jag. Dock är jag inte det minsta förvånad, amelie när hon är som bäst. Ångerfull, efterklok och oerhört dum i huvudet. Just nu vill jag bara försvinna härifrån. Från allt det onda vill jag avlägsna mig.

Jag vill slippa allt skitsnack. Jag orkar inte mer. Jag orkar fan inte mer. Det är som att leva i en jävla mardröm, jag vill men kan inte ta mig ur den. Töntigt är vad det låter och töntig är vad jag är.

Det var längesen jag grät såhär mycket.

Äntligen helg...

... och höstlov!

Är jag ensam om att tycka att denna vecka har gått otroligt långsamt?

Idag är det, som många kanske vet, FN-dagen och eftersom S; t Eskil är en godkänd FN-skola så ska vi självklart uppmärksamma denna dag! Jag uppmärksammar genom att bjuda på lite fika, haha. Alltid något. Lite crumpets, afternoon-tea, berliners, något schweiziskt fikabröd, kakor och saft finns på menyn.

I eftermiddag ska jag umgås med mina älskade och på kvällen blir det firande av min krokofant tillsammans med sexyladies med flera.

Klantarsle

I förrigår bokade jag, glad i hågen, en tur och retur-biljett till Järna den 23 oktober (alltså idag), för att jag och Anna skulle informera Järna församling om SKU. Nu ångrar jag den bokningen.
Efter skolan begav jag mig till stationen och satte mig på ett tåg mot Södertälje, där bytte jag till pendeln som skulle ta mig till Järna. Väl där satt jag en väldigt lång stund och väntade på min käre vän Anna Frost, som aldrig dök upp. Jag började få onda aningar. Frågade om vägen till försmlingshemmet och tog mig dit.

- Ni ska komma hit och informera den 23 november, inte idag.

Jahopp, jag var alltså ute i väldigt god tid. En månad tidigare för att vara exakt. God I'm good, huh?
Jag lyckades boka om min biljett till ett tidigare tåg och rusade därefter tillbaka till Järna station. Pendeln tillbaka och i Södertälje lyckades jag inte få ut min biljett, eftersom den nedrans automaten jävlades med mig. Var alltså nära att inte ens få komma på tåget till Eskilstuna, men turen var (för enda gången på denna dag) på min sida och jag kunde sätta mig i en stol och andas ut.

Nu är jag äntligen hemma efter min lilla tripp, till den lilla staden Järna. Trevlig eftermiddag. Johejdu.
Mjöl, vatten, mjölk, torrjäst och salt står på jäsning. Snart ska jag försöka mig på att steka crumpets. Förhoppningsvis går dem ner med en massa sylt imorgon. Jag är glad att jag slipper äta dom!

Trött och frusen

Det är förjävla kallt. Mörkret får mig att bli så trött. Det har inte någon gång, det senaste halvåret, varit några problem för mig att komma upp ur sängen så fort mobilalarmet ringer. Men sepåfan, idag var det nära att jag tryckte på snooze. Gaddäm, what liksom. Kanske har det också med snart en månads ofrivillig träningsavhållsamhet att göra. På lördag ska jag sova ut!

Idag är det skola, tågresa till Järna, informera om SvenskaKyrkansUnga och baka crumpets som gäller!

Mina kommande 4 dagar

  • Besöka Järna församlings ungdomsgrupp, informera om SKU imorgon
  • Baka crumpets (har aldrig någonsin gjort det förut, ska bli spännande) imorgon
  • Köpa en massa till caféet som jag ska hålla i, på FN-dagen fredag
  • Fira Bea fredag
  • Umgås med totte lördag (?)
  • Plugga lördag
  • Tävla söndag
  • Plugga söndag
Sen är det höstlooooov!

Lugn onsdag

Jag sov till klockan 9, unbelievable för att vara mig. Jag bara älskar att tillbringa nätter alldeles ensam, allt är så tyst och... ensamt. Idag är det en kort skoldag, sen blir det lite shopping på sveaplan, snabbvisit i stallet och plugg.
En lugn onsdag helt enkelt.

Som jag avskyr Dig


Sushilover

"Vi får ta och köpa hem mer, så vi kan äta snart igen". You go Pethra! De sushiälskande systrarna har lyckats få svägerskan att inse det underbara med sushi, hon också :) Lunchen var perfekt, tack mina älskade!
Efter skolan cyklade jag, i snålblåsten och det piskande regnet i ansiktet, till årby för att ha lite informationsmöte inför projektet. Sedan blev det lite stan och diverse inhandling av födelsedagspresenter (min krokofant blir 18 år på lördag).
Jag satt även i drygt en timme och pluggade matte, projekt och psykologi i skolan innan jag begav mig hemåt.
Snart blir det middag och ridning.

Ikväll ska jag mysa med latte, i min ensamhet, i pappas lägenhet. Det ska bli skönt.

Tisdag

Magen strejkar idag. Kan vara halstabletterna, sojabönornas och chasewnötternas fel. Jo, jag tror det. Man lär av sina misstag, minst sagt. Nu får jag väl vänta ut ballongmagen, snart ger den med sig (hoppas jag).

Idag blir det skola, sushi med älskade, skola, informationsbesök (inför projektarbetet) på årbyskolan, middag och ridning!

I curse the day you were born

Jag tror inte du förstår hur illa du har gjort mig. Hur dåligt du får mig att må. På något underligt sätt lyckas du vända allt till att bli mitt fel. Jag har känt mig sårad, ledsen och besviken men fan aldrig mer att jag ska känna mig svag. Det är du som är en idiot, inte jag.

Som Charlotte säger till mr Big i SATC - filmen; "I curse the day you were born". Och jag menar det, oh som jag menar det!

Det sägs att man ska vända andra kinden till och det är exakt vad jag har gjort en otroligt lång tid nu. Det är slut på rövslickandet från min sida. Jag smider planer. En dag kommer du ångra allt, det lovar jag. Du kommer ångra, om och om igen.

Jag hoppas du får smaka på din egen medicin, inom en väldigt snar framtid.

I skolan

Cocoscouscousen, laxen och såsen gjord på mezeyoghurt smakade underbart! Jag tror jag ska tacka mina älskade för att talet gick riktigt bra. För ja, det gjorde det :D Happyface på mig nu!

Efter skolan ska jag förbi polisen, måste tydligen ha ett pass (!?). Vad är det för planer ni smider? Gah, I can't wait!

What?

Jag blev kind of störd igårkväll, när jag precis hade somnat. En stycke syster och en stycke svägerska smsade och ringde mig febrilt. "Den 26 oktober, vad gör du då?". "okej, då får du ta ledigt den dan". "Har du ett visa electron?". What liksom? haha

Jag är nyfiken på vad som sker den 26 november. Dom lovade mig i alla fall, att jag inte skulle bli besviken. Jag får väl lita på deras ord!

Ny dag, nya möjligheter

Det var bara jag, musiken och andningen. Jag la inte märke till alla de andra runtomkring mig. Det var bara jag. Utan en massa tankar. Det var inget annat, bara jag. Som jag har saknat.

Om tre timmar är det jag som håller tal, nervositeten är ett faktum. Tänk om jag gör bort mig totalt, glömmer bort allt vad text heter och svamlar om något helt annat. Nej, fytusan. Skärp dig Amelie!

Innan skolan blir det cocoscouscous med mina älskade :)

Pics


Imorgon gäller det!

Mitt fina "fadderdiplom" :)

Ett stycke skolfoto.

"Shawty had them Apple Bottom Jeans
 Boots with the fur
The whole club was lookin at her
She hit the flo 
Next thing you know
Shawty got low low low low low low low low"


Sådärja, då blev man partysugen på söndagskvällen. Great!

What a lovely day

Trots all tid som jag fått lägga på talet idag, så har dagen i övrigt varit lovely.
Två mysiga promenader med vovven i alla vackra löv, lunch och plugg tillsammans med blupp (då jag förövrigt kickade ångestens arsle), fika med mina älskade, en snabbvisit hos bror och middag tillsammans med mamma (ingen ångest, yea!). Jag måste tillägga att jag lyckades fånga en ljusglimt av självacceptans när jag kollade mig i spegeln tidigare idag. Jag känner mig stark, jag vill ha fler dagar som denna.

Jag kan talet rätt så hyfsat, blir att öva lite till ikväll samt imorgon förmiddag. Gah, nervös är jag. Utav bara f*n!

Nananana, imorgon ska jag yoga. Stel som en pinne lär jag vara, med all säkerhet. Men what the hell, min älskade yoga, jag har saknat dig!
Ikväll blir det som sagt lite slipning på talet, Andra Avenyn, frukt och urgott te.

Tack för dagen, tack som fan!

En Amelie


Hemma hos Johan & Sandra, på världens sämsta festhumör. Se, det blev till och med dokumenterat.

Övaövaöva tal

Denna söndag har jag att se fram emot:

  • Övaövaöva tal! Jag måste medge att det verkligen är jättesvårt. Så mycket text att rabbla om och om igen. Någon gång fastnar det väl. Förhoppningsvis innan denna helg är slut.
  • Ta en promenad med hunden.
  • Bjuda min Blupp på lunch. Det blir one of my favourites - lite yoghurt, lite frön och dylikt samt knäckemackor med lite pålägg (avocado för min del, jajjamänsan!)
  • Övaövaöva tal med Blupp. Alltid bra att läsa inför någon annan. Jisses, jag är till och med nervös. Hur ska detta sluta?
  • Telefonmöte. Tillslut ska jag bli kvitt min telefonfobi.
  • Övaövaöva tal. För jag tror att man aldrig kan lära sig för lite!
  • Fika med systeryster. Då jag tror både hon och jag känner för ett break i pluggandet/övandet.
  • Middag med familjen.
  • Övaövaöva tal
  • ANDRA AVENYN. Also known as världens bästa slutkläm på helgen
  • Och sist, men verklligen inte mins: Övaövaöva tal (som fick bli slutklämmen på denna helg, dock långt ifrån den bästa)


Världens stoltaste faster & världens bästa Axel


Nils Axel Bo Andersson, du är kärlek


Tack för kvällen

Det var väldigt trevligt i Fogdö. Gemenskap, fruktsallad, en ursöt Julia, en bebisLiam och världens bästa Axel var nog höjdpunkterna! Det var, som det alltid är, jobbigt att sjunga. Hatar den där scenskräcken jag har, den är piss!
Tack för det förtroende ni ger mig, M & P. Jag ska göra mitt bästa som fadder, lovar!

Ena sekunden ler jag till och med ärligt, för att andra gråta som aldrig förr. Jävla helvetes skit.

Nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke, äta ett grannysmith och öva lite tal.

I hate lovehandles. I really do

Summerlovin


Godmorgon

Igår var det ångest för mycket.
Ångest för rädsla för ensamhet. Ångest för att jag blev sviken och egentligen inte visste varför. Ångest för att jag aldrig gör som jag har lovat. Och sen den ångesten som dyker upp som på rutin, den känner jag igen så väl.

Namnkalas står på dagens planering. Jag är nervös. Massa människor, förmodligen glada människor och så jag. Jag håller alla mina tummar. Jag ska hålla huvudet kallt.
Även en hel del plugg ska hinnas med under denna lördag, fan för svenska B.

Jag älskar dig oavsett, glöm aldrig det

.

Jag är världens elakaste människa. Det känns inte som att jag styr över min egna kropp. Jag sårar alla. Jag ser ingen framtid, kan och vågar inte. Den människan jag har blivit, är ingen människa jag vill vara.

Jag förstår er som inte vill ha något med mig att göra, det är helt okej. Ni gör rätt i att lämna mig.

Din förlust

"Tack för ditt stöd, du är en usel jävla kompis,
så här med är vi inte vänner,
dra åt helvete, och det står jag för!
Idiot.."

Det är inte jag som förlorar på det. Ditt val, hoppas du aldrig ångrar det.
För nu drar jag åt helvete, precis såsom du önskar.

Godmorgon

Det är först nu jag känner att jag har börjat gå en lång väg till mötes. Jag är villig att ge allt, för att en dag få må bra igen. Jag vet att jag kommer må oerhört dåligt, det finns ingen tvekan om den saken. Men jag måste försöka se framåt, även när det är som sämst. En dag är jag tillbaka, på topp - var så säkra. Tills dess kommer jag skriva av mig i bloggen, precis som vanligt. Och jag förstår att ni finner min blogginlägg väldigt ointressande, just eftersom ni inte förstår vad dem egentligen betyder. Men jag är bara ute efter att få skriva av mig, inget annat.

Idag är det skola till klockan 4, då blir det ner på stan en sväng, hem till totte, middag och vidare till Camilla. Övrig tid kommer gå åt till att öva tal. Jag är redan nervös inför måndag, blä för att prata inför folk. I hate it.

Jag ser fram emot imorgon. Då blir det namncermoni för min älskling och jag ska sjunga så gott det går. Imorgon ska jag leta fram det där ärliga leendet, som jag vet finns somewhere inside of me.

Det finns nog inte så mycket att säga

Det är omöjligt att bara vara lycklig. Självklart är det precis vad jag verkligen vill vara, men jag kan inte. Inte nu.
Som jag avundas alla som slipper leva i mitt helvete. Just nu vill jag påstå att min dag har varit förjävlig. Kanske påstår jag inte det senare, men nu känns den verkligen som en förjävlig dag.

Jag vill att hela världen ska veta hur jag mår, samtidigt som jag bara vill gråta i min ensamhet och hålla ångesten för mig själv. Förlåt för allt.

Jag får yoga ikväll, men jag tänker inte göra det.


Jag vill vara lycklig


Okej...

... nu gäller det!

Goodnight

Osäkerheten är ett faktum. Jag kanske inte bli fri imorgon. Jag kanske mår ännu sämre i slutet av morgondagen, eller kanske ännu bättre. Jag hatar att inte veta, hatar att inte ha möjlighet att se in i framtiden. Jag försöker finna positiva tankar, för att peppa mig själv. Jag vill ju må bättre, varför inte bara kämpa. Bitchslappar på mig. Nu måste det ske ändring.

Nu ska jag sova bort alla miljoner fjärilar som befinner sig i min mage. Dock kommer de vara minst lika många imorgon bitti.

Tomorrow

Tomorrow it is. The day. Jag kommer med all säkerhet att få träna. Trots denna förmodade befrielse är jag nervös. 7 timmar med andra som också mår dåligt, nervositet var det ja. Och vet ni, jag känner mig inte det minsta starkare utav denna prövning. Jag känner mig svagast.

Nu ska jag skriva på ett hemskt tal, sen ska jag fika med mina älskade.

Och imorgon ska jag yoga utav bara helvete

Morning

Jag känner mig fortfarande stressad. Kanske är det för att morgondagen är vad jag har längtat efter under de senaste 17 dagarna. Kanske är det för att jag redan är nervös inför mitt muntliga nationella prov, i form av ett tal, som jag ska genomföra på måndag. Eller så bottnar stressen i en blandning av dessa två faktorer.

Jag skulle vilja lära mig att uppskatta livet. Jag skulle vilja vakna varje morgon, kunna lägga gårdagen bakom mig och se fram emot en ny dag. Livet är svårt och det måste det få vara. En dag ska mina drömmar slå in, så är det bara!

Nu ska jag ta en promenad med byrackan, göra mig iordning, gå till skolan, plugga, bli intervjuad, plugga lite till, äta lunch, ha matte, ha samhällskunskap och gå hem igen. Hörs då!

Kväll

Tänk om i övermorgon inte blir den befrielsen jag har förväntat mig. Helt plötsligt längtar jag inte ens efter torsdag. Jag är mest rädd bara. För att bli dömd, granskad, känna mig obekväm. Varför kan jag inte bara älska mig själv?

Ridningen gick skit, imorgon blir det plugg, skola, plugg. Bitter till tusen. Men jag kommer också få träffa mina älskade, ni kommer nog göra min morgondag.

Nu blir det andra avenyn, hemcykling och sen sömn.

Andas

Dagen kan summeras med ordet stress. Full fart, fram och tillbaka. Jag har varit speedad till max och är fortfarande.
Nervositeten inför matteprovet är nog den största faktorn. Provet gick helt okej, jag håller mina tummar!
Jag stressade hem, stressade till skogsängen, lämnade mitt CV på posten, stressade hem och stressade ner på stan. Cirkus 3 timmars plugg tillsammans med blupp och krokofant blev det. Duktiga är vad vi är :)

Just nu försöker jag komma ner i varv, med lite mat och datorn. Jag är fortfarande uppspeedad till max. Vad är felet liksom. Nu ska jag läsa bloggar, sen rida!

Today it is

Usch så nervös jag är. Rädd för att få en total blackout när provet läggs upp framför mig. Orolig för att jag inte ska förstå ett enda jota av vad som står skrivet. Prestationsångest till max.
Nej, nog med klagan. Jag ska göra mitt bästa, försöka så gott jag kan. Låt det bära eller brista. I värsta fall blir det ett omprov, vilket väl ingen har dött av? eller?

Efter det hemska provet blir det fika + plugg med min kära blupp :) Därefter middag hos pappa och ridning!

matte C kan ta sig

Mina fingrar skvallrar om något jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Sönderbitna, förskräckligt fula är vad dom är. Jag tror jag är nervös. Jag tror jag kommer faila till max imorgon, ärligt talat. Det är för mycket för min lilla hjärna att ta in, alla dessa ekvationer, funktioner, phytagoras satser och faktoriseringar. Jag tog mig nog vatten över huvudet, när jag skrev matte C som individuellt val. Bra jobbat amelie! Jag skulle vilja vara lika clever som Martin Pettersson, men icke sa nicke. Vissa har tur, andra (=läs jag) har inte. Bitter, oh så bitter.
Men, life goes on. Blir det IG så blir det, inget jag kan göra åt det liksom.

Jag längtar till torsdag

Paus i pluggandet

Matte blablabla. Har tagit en liten paus i pluggandet, jag blir ju alldeles snurrig i bollen. Klockan 13.00 imorgon kan ni sända mig en tanke och håll alla tummar ni har. Det lär behövas, IG here I come ungefär.
Det är mycket i skolan just nu. Usch och blä! Men, jag SKA inte klaga. Ska inte!

Om tre dagar är jag fri. Om tre dagar har jag klarat en av mina livs största utmaningar. Jag kanske till och med blir lite stolt över mig själv, vem vet.

Nej, nu ska jag fortsätta plugga sen laga mat åt hela familjen. Köttfärssås it is!

Don't loose your passion or the fighter thats inside of you


Otroligt

Jag vaknade redan klockan 7 imorse, men försökte somna om. Och jag gjorde det, med råge! Nu, två timmar senare känner jag mig riktigt utvilad. Jag tror jag behövde sömnen, om man säger så.
Innan skolan börjar ska jag hinna med att plugga lite matte, fixa klart ett CV, göra mig iordning och äta lunch. Efter min korta skoldag blir det ekvationer och funktioner så det står härliga till. Prov imorgon, blä!

Jag ska klara detta.

Gonatt

"Jag borde inte" upprepas allt för ofta i mitt huvud. Imorgon är det nya tag som gäller, alla gör felsteg. Thats life.
Jag vill inte vara trött hela tiden. Jag kan inte skratta, det går inte. Jag är rädd för att jag aldrig kommer må bra igen. Ärligt talat så är jag förbannat jävla rädd.

Jag väljer att lita på P. Tillsammans så klarar man allt.

Älskade

Tack för att ni försöker.
Tack för att ni lyssnar.
För att ni finns där.
Ni finns alltid där.
Tack för att ni respekterar.
För att ni accepterar mig oavsett hur jag mår.

Ni är mina älskade

Early

Gårdagskvällen var trevlig. Goda snittar, vänner och bra musik. Dock var det en älskad svägerska som gjorde min kväll. Tack för att du lyssnar, förstår och försöker hjälpa. Jag är så otroligt tacksam att jag har dig.

Idag blir det till att skriva CV, plugga matte, besök hos mina älskade och ännu mera matte. Sen måste jag ut i friska luften också, jag känner mig instängd.


Lite update

Strängnästrippen gjorde mig nog gott. Men jag är nere och andra lägger märke till det. Jag vill inte må såhär. Orkar inte få ångest för allt. Skitliv rent ut sagt.

Snart kommer älskling och hämtar mig, vi ska iväg och leta present till födelsedagsbarnet Johan, som blir hela 20 år idag. Systemet here he comes!
Sen ska jag hem för att äta lite mat, plugga hemsk matte och fixa mig. Ikväll blir det fest. Eller nåt.

Godmorgon

5 dagar kvar. Ska jag vara ärlig så måste jag medge att det känns som en evighet. Men har jag klarat 13 dagar så borde det väl vara en lätt match som återstår. Jag tvivlar ungefär lika mycket som Tomas just nu. Jag tvivlar på mig själv, rädd för hur min framtid kommer att se ut. Jag är rädd för förändringar som går åt "fel" håll. Jag vill ju bara acceptera mig själv såsom jag faktiskt är, vara nöjd. Livet är förjäkla svårt. Jag är bara så otroligt rädd att allt kommer bli värre.

Nu ska jag plugga matte ett tag, fixa iordning mig, gå hem till M, P och älsklingsA och sen bege oss till Strängnäs. Det ska bli marknad och födelsedagsfirande - grattis Samuel! Under kvällen blir det ytterligare en gratulation, i form av partaj hos Johan och Sandra. Dock känner jag mig nada pepp på alla dagens planer, men livet är ju förjäkla svårt. Så jag trotsar de negativa tankarna och blickar framåt.

But the tears were silent inside, you see


Tankar

Å ena sidan har jag en sådan lust att resa långt långt bort. Flytta hemifrån. Studera, lyckas få ett välbetalt jobb som jag älskar. Stadga mig, bilda familj. Vara hur gravid som helst, med världens största mage. Jag har en sådan lust att föda barn. Jag vill uppfostra. Vill vara den bästa modern, till vackra barn.

Å andra sidan har jag en sådan lust att vara 17 år hela livet. Plugga på gymnasiet. Alltid ha något att göra.  Bo kvar hemma, där tryggheten alltid kommer finnas.

Sen skulle jag vilja ha möjlighet att satsa allt på modellandet, men jag tror inte jag skulle komma någonvart. Men drömma går ju.

Äsch, jag vill nog bara vara.

Äntligen helg

Idag började skit, men just nu känns det betydligt bättre. Skoldagen flöt på bra, lunchen var god och jag har hälsat på Tessa och Jonas i deras urmysiga lägenhet! Hoppas inflyttningspresenten kommer till användning :)

Nu äts det fisk här, go vegetarianamelie! Ikväll blir det matte och idol. Jag är trött.

Godmorgon

En icke-ensam natt senare och jag mår betydligt bättre. Snart blir det ett nytt försök med matteboken. Martin Pettersson, I will need your help soon!

Idag blir det matte C, TEMA och psykologi. Sen ska jag hem till Tessa för att kika på hennes och Jonas nya lägenhet :) Hoppas de blir glada för min lilla inflyttningspresent!

Ikväll blir det lugnt för min del och antagligen en hel del matteplugg. Love life, huh?


.

Ett omöjligt mattetal fick mig precis att vilja gråta. Någonting är åt helvete fel.

I'm a hazard to myself


Tankar

Tveksamheten blir allt mer påtaglig. Jag tvivlar på att jag faktiskt kommer att må bättre efter dessa mardrömsliknande arton dagar. Jag famlar i mörker, letar efter ljusglimtar som kanske kan få mig att le ärligt om så bara för en sekund. Sju dagar kvar, av helvetet. En lång vecka återstår, sen är jag förhoppningsvis fri.
Jag har aldrig någonsin känt mig lika vilsen, som jag gör just nu. Dagarna går, men jag står kvar på ruta ett, alldeles ovetandes om allt som kallas för framtid. Helst av allt vill jag bara slippa all ångest, slippa gråta i min ensamhet varje kväll för att jag hatar det jag ser i spegeln.

Det värsta är att jag vet vad som får mig att må så förbannat dåligt, ändå är jag varje dag efterklok till tusen. Idiotamelie

Klagar

Förbannade pissväder. Regn, mulet och rått. En solig höst i all ära, men såna här dagar skulle jag helst vilja sova mig igenom. Humöret, som redan är dåligt, blir bara sämre. Huvudvärk, seg i kroppen och förkyld. Jag blir bara tröttare för varje dag som går, finner ingen energi alls.
Matteprov om 5 dagar, vilket lär gå rakt åt skogen för jag fattar ingenting.
Mina naglar går bara av.
Jag vill träna.
Jag villl bara träna.

Godmorning

Idag ska jag ha fyra lektioner, åka till studion och hämta bilderna (om de är klara dvs, hoppashoppas), fika med Fanny och Amanda, träffa Totte (förhoppningsvis), gå på kvällsmässa och plugga matte.

Fullt upp? Hellre det än inget att göra alls. Aktiviteter får det onda att smärta mindre.

Förlåt

Jag kan inte sätta fingret på vad som är fel. Förlåt alla som det drabbar, förlåt för att jag är som jag är.

Lite glädje såhär på förmiddagskvisten

Ett mms gjorde min morgon. De 4 bilderna som jag hittils sett ser bra ut, Mariah är en superduktig fotograf! Dock har jag väldigt svårt att tycka jag själv ser bra ut på bild, men det är förhoppningsvis något jag kommer lära mig med tiden! Åh, jag är glad!

Glädjen blev bara större när jag fick reda på att Jenniefer och Robin fick en son imorse! Så underbart - grattis! :)

Where I can run, just as fast as I can

Kanske är det bara jag, men är varenda levande individ i Eskilstuna stad ständigt ute och joggar? Jag vill vara en av dessa, vill så mycket att jag nästan spricker.
Avundsjuk är vad jag är, det är inget jag sticker under stol. Avundsjuk utav bara helvete. 60 minuters ridning på 18 dagar. Bättre än ingenting alls, jag vet, men jag hatar det. "Jag blir starkare" kan nog aldrig upprepas för många gånger.

Gott och blandat

Små, söta mandariner får mig att tänka på vintertid och allt vad den innebär. Snö (förhoppningsvis), mörka mornar, levande ljus, doften av pepparkakorlussebullarknäckyounameit, mysiga kläder, lucia, julafton, nyårsafton. Jag längtar, som jag alltid gör på hösten.

Jag borde kanske komma igång med mitt teoripluggande och övningskörande på bilskola. Det är ju faktiskt "bara" drygt 2 månader kvar tills jag fyller 18 år. Jag tror mitt sista jullov kommer bestå av teorinötande, men det kommer vara värt det! Idag fick förövrigt min blupp sitt körkort - grattis!

Inom en snar framtid kommer jag att ha avklarat en underklädesvisning (med burrigt hår, spindlar och sotade ögon - är det halloween så är det!), fotats som en isprinsessa, ha en (kanske två) bilder med i en katalog, kanske tagit ytterligare en bild och börjat bygga på min egen portfolio. Detta känns overkligt, jag är som ett litet barn när julafton närmar sig. Förväntansfull, nervös och nyfiken på vad som ska ske. Gah, jag kan inte släppa tanken på att jag är en modell liksom. Det är sjukt!

Leende på mina läppar

"Det här är Amelie, och hon är en av mina favvomodeller". Behöver jag säga att jag log med hela ansiktet?
Jag har haft en underbar eftermiddag, dock blev dalkulla-konceptet ingen höjdare, så vi ska snart fota mig som isdrottning istället - hur coolt låter inte det :) Mariah Lejon kan vara en av de mest jordnära och fantastiska personer jag har träffat, den människan är helt otrolig. Bilder togs och jag kommer nog lägga upp någon eller några här på bloggen, om ni har tur ;) Bea är en höjdare på att sminka förövrigt. "Modellen Amelie" - oh så fel det låter, men ack så roligt det är!

Soft skin, red lips so kissable

Jag lyckades locka fram ångesten, hur kunde jag vara så urbota korkad? Jag tänkte nog inte längre än vad min näsa är lång... ännu en gång. Jag är en sorglig människa, riktigt jäkla sorglig.

Snart ska jag till skolan igen, sen blir det håruppsättning, smink och se bra ut framför kameran (ajo, I wish). Det får väl bära eller brista, helt enkelt.

Godmorgon

Det ser ut att bli lovely väder idag, solen går strax upp. Jag är nervös.
Igår fick jag umgås med mina älskade. Fisksoppa, promenad med älsklingsAxel, lite matte och skitsnack är alltid uppskattat från min sida. Tack för att ni är ni!

Jag är inne på nionde dagen. Jag lägger oftare märke till alla som promenerar och löper. Alla som är på väg till friskis (ja, man lär känna sina motionärer), med väskan på ryggen och ett leende på läpparna. Kanske ska dom köra ett hårt styrkepass på gymet, kanske vätternpasset på spinningen eller kanske ki-yogan med Anna. Jag vill också, vill av hela mitt hjärta. Jag upprepar för mig själv, gång på gång; du blir starkare. Rädslan är enorm, likaså ångesten. Bäst fan för er att detta innebär mer gott än ont för mig, för det är en ren pina.

Kanske är min hjärna tumlad & tömd


Some kind of autumn


It can be pretty painful too

Jag står ganska stadigt på min två apostlahästar just nu, men jag vet att vadsomhelst kan få mig att svaja likt en flagstång i blåst. Det är en enorm prövning, att bryta en rutin som pågått i drygt ett år. Jag är oerhört rastlös, trots att jag har en hel drös med saker att göra. Jag lever i en berg-och-dalbana. En sekunden kan jag skratta åt ingenting varefter jag kan gråta åt ingenting. Livet är svårt, minst sagt.

Men jag blir starkare.

Fix och trix

Äntligen! Har bytt säng och skrivbord med syster, fixat i rummet och städat nästan hela dagen. Men nu är jag klar och såhär blev det:



Nu ska jag försöka plugga lite EU, sen ta en promenad (om regnet fortsätter att lysa med sin frånvaro dvs). Ikväll blir det ananas, pussar och Andra Avenyn :)

Bilder

1.  2.  3.  4.  5.  6.

1. nya "tidskriftssamlare" 2. ny pennförvaring 3. lovely försvarets 4. dagens väder 5. dagens plugg 6. dagens myskläder

I just miss you, thats all



Ni kommer alltid vara mina sexy ladies

Godmorgon

Uppe med tuppen, as always!
Gårdagen var rent ut sagt hemsk, men jag ska bli starkare utav den. Jag vet att jag blir starkare.

Idag hade jag tänkt bege mig ut till stallet, för att kolla på alex när hon rider hoppkurs, men regnet öser ner och det blåser storm så jag skippar det. Istället blir det plugg, städning och ännu mera plugg.

Detta är vad jag har att se framemot de närmsta dagarna;
  • Bli fotograferad till katalogen
  • Bio med svägerska och syster
  • Agera håruppsättningsmodell 
  • Gå på födelsedagspartaj
  • Axels namncermoni
  • Agera håruppsättningsmodell ännu en gång
Utöver detta så är kommande veckor fyllda med skola, plugg och en hel del ångest (är jag rädd).

"Jag önskar mig kärlek, självinsikt och en gnutta acceptans"


västerås

Dagen i västerås gjorde mig nog gott, dock känner jag ingenting av det just nu. Jag försöker dämpa ångesten genom att fixa i mitt rum. Städa lite smått, sortera och slänga. Ikväll ska jag räkna lite matte, sen sova.

Det blev inga sexy ladies för min del ikväll, förlåt.

Helg

Det här är en pina. Det känns som att jag lever i en mardröm, men jag ska väl inte klaga. "Tänk på barnen i Afrika". Jo, jag försöker tänka på alla som har det värre än mig. Men det är svårt. 12 dagar kvar, bara. Ångesten hånar mig, skrattar mig rakt i ansiktet. Den har överhanden nu och det känns inte som att jag kan göra något åt det. Min kropp spritter av energi, jag vill joggapromenerastyrketränayogaridaskivstånga you name it. Jag vill så mycket, men jag får inte.

Om drygt en timme beger jag och Christoffer oss till staden västerås. Där blir det IKEA, lunch, kanske lite traskande i stan och mys. Ska bli skönt att komma hemifrån, till ett försök att vända 1-0 till åtminstonde 1-1 i matchen mellan mig och de envisa jävlarna.
Ikväll ska jag träffa mina sexy ladies, och hur längesen var inte det sen sist? Shit alltså, man glömmer så lätt!

Dina ord

Dina ord sårar. Dina ord får min ögon att fyllas med tårar. Dina ord får min kämparglöd att falna till ingenting. Jag försöker komma framåt, men dina ord kan liknas vid en envis motvind som får mig att endast springa på stället. Jag kommer aldrig bli frisk igen, med dina ord upprepandes i mitt huvud.

Dina ord gör mig svagare än vad jag någonsin trodde jag kunde bli.

Det börjar en ny dag som glömt allt som varit

En täppt näsa, gröt, laptot, e-kuriren och så jag. Godmorgon!

Idag består skoldagen av 3 lektioner, sen blir det (förhoppningsvis) chailatte och skitsnack med världens bästa svägerska och min älsklingsaxel. Ikväll ska jag plugga och sova.

Samma hjärta som inget når
Så det borde vara givet
Det borde stå i stjärnorna skrivet
att var gång morgonen kommer
skulle man få kraft att börja om


Hoppet är det sista som lämnar en

"Vad smal du har blivit". Komplimangerna gör mig glad, men inte gott. Jag hatar detta, ända från hjärtat hatar jag det. Dagarna räknas noga. Bara 14 dagar kvar. Det är med tveksamhet i rösten jag säger till mig själv att jag kommer klara det.

När jag en dag mår bra och är frisk, så tänker jag kämpa för att hjälpa andra. Ingen ska behöva må såhär, ingen förtjänar ett sådant helvete.

Nu ska jag tända ljus för dig bästa vän, sen ska jag sjunga och be för mig själv och andra. Jag saknar mina gamla torsdagar..

Torsdag

Förkylning på g igen, love life huh?
Sen är mitt huvud tungt, ja hela kroppen känns slö. Dock är det bara "positivt" om jag fortsätter att vara sjuk, så har jag en bra anledning till att inte träna. Men jag villvillvill träna, skit!

Snart blir det lite haircut för min del, dock ska inte alls mycket tas bort. Måste ju ha så mycket hår kvar som möjligt till att göra håruppsättning på tisdag. Fotosession förfasiken :)

Ikväll ska jag bara vara. Inget plugg, ingen stress, bara vara.


Bilder från igår kväll


Jag har en lång väg kvar att gå

Fjärde dagen. Det är redan en pina. Tårar istället för skratt, jag vill inte.
Men jag ska klara det här, jag tänker visa alla att jag är stark. Innerst inne så är jag starkast.

Everyday I fight a war against the mirror


Lättnad och rallycykling

Jag drog en lättnadens suck när Nils vände på frågepappret. Klar. Finito. Känslan efter Nissepisses examinationer går inte att beskriva, SO3A vet vad jag snackar om.
Det blev rallycykling i spöregnet, en snabbvisit hos Mariah (där vi bestämde att jag ska gå visningen på VIPfesten dom ska anordna. Fattar ni, jag i endast underkläder? Sick).

Jag är rädd att projektarbetet håller på att gå åt skogen. Completely.

Nu ska jag plugga svenska och engelska. Debattartikel + explanatory essay. Jag vet, det låter piss. Och det är exakt vad det är.


Onsdag

Jag ser ut som ett spöke. Mörka ringar under ögonen, äcklig hy etc. Har satt på mig lite "finare kläder" och mina nya skor, för att känna mig en gnutta finare. Kanske hjälper det, kanske inte..

Jag har inte fått in EUfrågorna, det är omöjligt. Så surt, för jag vill verkligen fixa det här. Skitsamhällskunskap helt enkelt!
Idag ska jag (och Emelie hoppas jag!) besöka djurgårdsskolan och berätta lite om sam-social, sen blir det stressigt tillbaka till skolan, slänga i mig lunch och mattelektion. 13.30 gäller det - parlament, EFTA, "de fyra friheterna EEC, EG, EMU och blablabla. Wish me luck!

Jag och Alex ska en sväng till stallet i eftermiddag, efter det blir det plugg för min del och ikväll ska jag umgås med mina älskade!

RSS 2.0