30 november

Idag blev det träning, då jag verkligen kände för det när jag klev av tåget. Och bra gick det, körde ben och mage! Varm i kroppen gick jag sedan hem och åt mat lagad av fina sambon.

Sista november idag vilket betyder att vi går in i december imorgon. Vilket betyder att jag har varit sockerfri i en månad nu. Nu är jag ordentligt renad och laddad inför årets största sockermånad. Knäck, pepparkakor, julmust osv :D
Det betyder också att vi går in i min favoritmånad. Födelsedag, lucia, jul. Åh vad jag längtar!

Jag hoppas också att ordspråket "braskar Anders så slaskar julafton" inte stämmer i år. För idag är det kallt och minst så kallt vill jag att det ska vara den 24e december!


29 november

Jag hade en plan imorse, över idag. Jag skulle jobba, sen åka hem. Träna, äta, kolla tv och sen sova.

Jag jobbade, åkte hemåt. Ställde bilen på stan, gick runt som en vilsen. Ångrade att jag inte packade ner träningsgrejer i väskan. Kände inte ens för att träna. Hade lite huvudvärk. Ville inte leta julklappar. Ville ingenting. Körde hemåt och köpte med mig skräpmat hem.

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Imorgon tänker jag ha en packad väska med mig till jobbet, utifall jag är sugen på att träna när jag kommer in med tåget till stationen efter drygt 8 timmars jobb.

Och är jag inte sugen så är det inte hela världen. Försöker jag intala mig själv i alla fall...

28 november

Vaknade en aning för tidigt idag. Fick dock världens energi och städade, diskade, tvättade och satte upp adventsljusstaken (!?). Sen somnade jag om och vaknade lagom till lunch. Åt på stan, traskade på julmarknaden och köpte lite smått och gott!

Nu ska vi iväg och handla hämtmat, sen tända första ljuset!

27 november

Lägenheten var tom när jag kom hem igår kväll och när jag stack till jobbet imorse låg min fina b-friend kvar i sängen och snarkade. Har 8,5 timme kvar på jobbet.
Ser fram emot en ledig morgondag med marknad och första adventsmys!


26 november

Var någon sorts personlig tränare i förmiddags och svettades lite på gymmet. Sen åt vi god lunch och jag kastades tillbaka i tiden. Mindes Thailand. Kyckling med cashewnötter är bra grejer!

Nu sitter jag på jobbet. Slutar 21.30 och håller tummarna för att sambon har tid för mig efter det.


25 november

Avslutar denna dag, som har bestått av jobb, lunch med en vän, en obehaglig men nödvändig grej, ännu mer julklappsshopping, fika med en annan vän och lite kondition på gymmet, med att steka pannkakor till mig och min fina sambo. Bra torsdag!


Förresten.

På fredag (eller lördag?) får jag en smaskig lön. Att vara timvikarie på tre olika ställen kan löna sig. Firade detta och att det är endast en månad kvar till julafton med styrketräning och inhandling av de första julklapparna!

24 december

Har nyss skypeat med syster och lilla Vinton, därefter Krokofant. En bra jäkla start på dagen helt enkelt!
Gick upp innan det blev ljust och känner att dagen kommer bli lång. Lite träning ska avverkas innan jag sticker till körrepetition. Ikväll är det konsert :D

ps. 1 !!! MÅNAD KVAR TILL JULAFTON.

Halv 8 hos Amelie.


22 november

Har en ledig måndag! Efter en proteindrink tog jag en promenad ner till gymmet imorse och körde slut på mina ben. Blev en massa övningar, så nu är dom riktigt möra!
Idag ska jag bli bjuden på mat till både lunch och middag. Ibland ska man skämmas bort :)

21 november

For the first time in my life..

20 november

Somnade såklart framför tvn igår. Var ruskigt trött imorse men blev pigg på jobbet. Nu har jag sett klart på filmen vid påbörjade igår, ätit lunch och druckit kaffe. Funderar på att ta en promenad innan det blir mörkt.

Ikväll ska jag ta det lugnt lugnt lugnt!

Efter 5 minuter hemma i lägenheten där sambon förberedde tipslördag med kompisar fick jag nog. Sånt där är inget för mig, haha. Tog på mig uggsen igen och tog en promenad till min Pippi. Jag har fått tacos, ätit nötter och kollat på en film. Nu är vi inne på den andra, sen ska vi ta en promenad innan jag kilar hemåt!

19 november

Jag har haft en superbra fredag!
Stöttade en livrädd mamma hos tandläkaren och bjöd därefter en fin vän på lunch. Gjorde så djupa knäböj på boxpasset att byxorna sprack och slog så att fingrarna skakade. Gick hemåt med ett leende på läpparna och möttes av en underbar sambo som hade fixat tacos.

Nu fredagsmyser vi framför IDOL!

om 1 enda månad!!!

LÄNGTAR, LÄNGTAR, LÄNGTAR!


17 november

Startade dagen med en promenad till gymet. Styrka för rygg och mage och en avslutning med två kilometer på löpbandet. När jag promenerade hem kände jag irritation i hela kroppen. Jag ogillar när människor lägger sig i, när de bara borde tänka på sig själva.
Nu har jag lyckats skakat av mig ilskan, för jag orkar inte lägga ner för mycket energi på sånt.

Snart ska jag åka en sväng till Västerås. Blir tyvärr kvar alldeles för kort stund för att hinna träffa Tessa och Sara :( SAKNAR ER!!!

16 november

De senaste dagarna har bestått av jobb (som vanligt va.), tjejmiddag, utgång med några vurpor på dansgolvet och träning. Jag trivs med mitt liv. Längtar till december med allt vad det innebär. Allra mest längtar jag till den 18e december. Och 12e och 24e... Haha.

Och den 10e, såklart ;)

Nu ska jag iväg och jobba i fyra timmar, sen blir det mys framför en film!

12 december

Har idag sjungit på en begravning. Jag gillar inte begravningar, i synnerhet inte de som äger rum i kyrkan där Din begravning var. Kalla kårar längs ryggen, minnen, saknad.
Samtidigt är det något vackert över allting. Döden är ju det allra vanligaste i livet, det som händer alla. Idag har jag massor av tankar inuti huvudet...

10 november

Imorgon är jag inne på 9e arbetsdagen i rad. Sen har jag en dags ledighet (då jag ska sjunga på begravning och åka till Nyköping på födelsedagsfirande, så inte så jätteledig...), jobbar lördag och ledig söndag. På söndag tänker jag ta det LUGNT! Ser framför mig hur jag vaknar av mig själv (!!!), kanske är bakis men ändå glad, laddar ner bra filmer, myser med sambon och ja.. tar det lugnt helt enkelt!

Nu ska jag iväg och sjunga i 3 timmar och 30 minuter, sen ska jag hem och sova. Ska också hålla tummarna för att SJ inte krånglar imorgon...

Ps. för exakt 1 år sedan sjöng jag som en tok, log jag och beundrade denna kvinna;

Great memories!


9 november

Jag får ofta ont i huvudet när jag börjar tidigt och jobbar många timmar. Idag var inget undantag. Hade packat väskan med träningskläder för att gå till gymet efter jobbet, men någon motivation syntes inte till. Efter att jag pulsat till tåget i snön och tagit mig hem så spenderade jag en timme med svägerskan och älsklingsA. Efter en kopp kaffe och bus var huvudvärken plötsligt som bortblåst och snöstormen ute brydde jag mig inte om.
Sprang 3 kilometer på löpbandet och tränade igenom hela kroppen. Såhär i efterhand ångrar jag mig verkligen inte!

Tänk vad lite tid med betydelsefulla människor kan göra!

6 november

Igår efter jobbet stack jag och syster hem till mina älskade. En välbehövlig kväll med god mat, massa skitsnack och världens finaste Axel som underhöll oss alla!
Sen blev det självklart IDOL, varefter jag somnade ensam.

Idag har jag sovit ut, bränt av en timme (1 mil) på crosstrainern) och ätit frukost! Lägenheten är i behov av städning så det lär bli mitt mission innan jag tar bilen till strängnäs för kvällsjobb!

Stolt faster för ett bra tag sedan!

4 november

Efter att jag jobbat mitt korta förmiddagspass plockades jag upp här hemma för att bli bjuden på lunch. Sånt är fint! Nu ska jag gå till stationen för att ta tåget till Strängnäs. Varför jobba bara halva dagen?
Mattias nämnde "arbetsnarkomani" under lunchen idag, vad han menade vet jag inte...

Och för exakt 2 år sedan la jag upp den här bilden på bloggen. Memories!

Det där med att sakna.

En syster och hennes familj bor på andra sidan jorden och kommer förmodligen göra i många år till. Jag saknar att inte kunna komma över på en latte hos dom, att inte kunna följa min fina brorssons utveckling med egna ögon.
Sen har vi alla vänner som flytt hemstaden. Destinationer som Stavanger, Uppsala och Los Angeles har lockat. Det känns som att alla försvunnit härifrån. Jag saknar tiden i skolan, för då var alla vänner nära. Det var alldeles för längesedan vi var tillsammans allihopa..
Jag saknar min familj, trots att de bara bor några sekunder bort. Saknar vardagen som var. Oboy och smörgås efter skolan, alla tjafs med syskonen, ett hem som aldrig var tyst.

Men så tänker jag på att alla dessa faktiskt är möjliga att träffa, om än mer sällan än vad jag hade önskat. För hon jag saknar allra mest, hon som är ljusår bort men ändå här på något vis. Henne kan jag inte träffa.

Men i mitt hjärta finns hon.

3 november

Imorse gick jag upp samtidigt som sambon, drack en proteinshake och åt en banan, cyklade ner till gymet och körde igenom benen och magen. En riktigt skön start på dagen!

Nu har jag precis varit och handlat och ska ladda med en balja kaffe och fäbodknäcke (snart är ni här syster!!!) inför kvällens jobb!

Det tål att skrivas igen.

"Jag saknar också lundbladsvägen ibland. Eller nej, inte ibland. Jag saknar det alltid. Saknar det radhus som jag trodde skulle vara mitt hem tills den dag jag skulle ta ett stort steg ut i vuxenvärlden genom att flytta till eget. Så mycket som skett där. Kalas, julaftnar, kurragömmalekar, spring i trapporna, omplåstrande på grund av oförsiktighet (och nyfikenhet), påskäggsjakter, studsmattshoppande, plockande av björnbär. Att fika var vår rutin, minst 2 gånger om dagen kokade mamma kaffe och plockade fram kakor, bullar. Alla migränanfall, alla galenskaper tillsammans med mina tre vapendragare, alla bråk med älskade syskon.

Men ibland splittras allt. Jag hatar när kärleken inte längre är tillräckligt stark."


2 november

Sådärja, då är vi inne i november månad. En sockerfri månad för övrigt, för att ladda inför december så att säga... :D
Igår gick det kasst på gymet, men idag gick det strålande. Så nu är jag lagom trött i bröst och armar, skönt! Ska snart cykla iväg på födelsedagsfirande.
Ikväll ska jag träffa mina älskade, sen bowla!

RSS 2.0