idag känns mitt förflutna så nära

Jag ser dina sorgsna ögon, ser din smärta. Jag vet hur det känns, vet så jävla väl. Men mina ord når inte fram. Jag vet inte vad jag ska säga. Skulle jag kunna hade inte ångestdjävularna funnits i någons liv. Du förtjänar inte den här mardrömmen.

En dag blir du fri.

28 januari

Jag är trött. Riktigt jäkla trött alltså. För några timmars sömn inatt och ett ganska slitigt jobbpass. Jag längtar tills jag kommer hem till baby. Då blir det god mat och tidigt i säng. Jobb 7-16 imorgon, sen har jag en ledig helg framför mig :)

27 januari

Gårdagen blev perfekt. Massagen var välbehövlig, lunchen smakade finfint, träningspasset gick bra och glaset med cider var som en prick över i. Det känns som att det var igår vi låg hemma hos Mattias och åt morötter med béarnaisedip. 6 månader är ganska lång tid, samtidigt som det inte är någonting.

Snart ska jag sjunga så gott jag kan på en begravning. Det är så sorgligt, men musik kan göra det mesta vackert.

I eftermiddag och ikväll blir det massa film i soffan, god mat och mys!

26 januari

Ett helt halvår har gått. ÄLSKAR DIG!
Snart ska jag väcka baby, dricka kaffe och traska iväg. Min julklapp ska utnyttjas, så idag det blir bubbel, bastu och helkroppsmassage. Om jag längtar?
En lunch på stan, sång med bror, träning och ännu mer sång ska hinnas med denna tisdag. Ledighet är lovely!

Jag hjärta dig.


25 januari

4 dagar i staden strängnäs, 3 nätter. Avklarat! Nu är jag helt slut i kroppen, har ont i huvudet och ser fram emot två lediga dagar.
Fick idag betydligt mindre lön än vad jag hade förväntat mig. Sånt känns inte super när man har för sig att man jobbat i princip hela tiden under en månad. Menmen, beloppet på kontot ökade i alla fall, vilket egentligen är det allra viktigaste.

Nu ska jag traska hem till baby, äta god mat och ligga i soffan hela kvällen!

karaktär

Den här veckan har jag varit på gymet 4 gånger. Hela kroppen har blivit genomkörd och det är väl en jävla tur. Jag känner mig som en människa med dålig karaktär. Ingen som helst diciplin. En människa som oavsett mål aldrig lyckas. Vill man till hundra procent så borde man väl lyckas. Någongång?

Och jag undrar när jag ska finna allt flow.


22 januari

Det blev ett pass på gymet imorse också. Körde bröst, biceps och lite rygg. Jag har träningsvärk i magen och rumpan. Det kommer inte bli någon träning på hela helgen, men desto mer jobb!
Jag har en hel del arbetsdagar framöver, jag har äntligen kommit in i träningsflowet igen och jag kanske drar ifrån kalla Sverige tidigare än planerat. Livet är förjäkla underbart ibland!

21 januari

Morgonträning, lunch och fika på stan, promenad och lövbiff.

En ledig torsdag helt enkelt!

20 januari

Sådärja, första delen av denna "jobbperiod" avklarad. Jag kan säga det tusen gånger; jag älskar att arbeta inom vården. Idag rann tiden bara iväg och jag bara log. Jag log när mina byxor blev genomsura av mjölken jag spillde ut, log åt telefonen som ringde i ett, log åt berget med disk, log åt kollegornas dispyter. Jag bara log.

Ikväll ska jag träna, äta ute tillsammans med baby, gå på bio och mysa i soffan.

19 januari

Jag är trött och saknar baby som gick hem alldeles för tidigt (eller sent kanske?). Mitt i natten hursomhelst.
Snart ska jag äta frukost, packa lite, fixa iordning mig och traska till tågstationen för att åka till strängnäs. Det blir jobb idag, övernattning hos farmor och jobb imorgon. Det är för övrigt helt galet hur mycket jag älskar mitt arbete där. Trots ryggont, griniga gamlingar, tidiga morgnar och 3 mils avstånd så älskar jag det verkligen. Kan inte jobbet flytta hit bara? Eller jag dit.. Näe.

ps. Träningsvärk idag också. I like this!

18 januari

Tre dagars ledighet är nu över.
Idag blir det träning, en biltur till Stränkan och jobb!

16 januari (igen)

Efter färre timmar sömn än planerat är jag nu vaken. Jag har träningsvärk i princip hela kroppen och som ett slags grädde på moset har jag lyckats sträcka mig i ryggslutet. Det är inte skönt och jag känner mig som en kärring. Därför blir det ingen träning idag, trots att det lockar.

Nu ska jag stoppa i mig lite frukost, ta en kort promenad, fika med en vän, fika ytterligare en gång sen tillbringa resten av dagen med baby. Måla mina naglar vill jag också göra. Ledighet är bra skit!

16 januari

Ser på klockan att jag faktiskt redan är inne på min andra lediga dag.

Hursomhelst, jag har haft en perfekt fredag. Stack ner till gymet imorse och körde ett skönt benpass, pizza till lunch och därefter fika+skitsnack med Helena. Tre timmar hos min frisör var riktigt mysigt. Mitt hår toppades och fick en lite ljusare nyans. Dagen avslutades hemma hos Alex med kyckling, Lets dance och många tappra försök till armhävningar. Nu ligger jag i min säng och dricker apelsinjuice.

ontontont

"Firade" mina lilla ledighet med glass. Dumt gjort förstår jag nu. Ligger här i soffan med en smärtande mage, vilket gör mig tvungen att skippa kvällens styrelsemöte. Skit.

Så det är vad man får för att lyxa till det lite.

14 januari

Idag fick vi ännu mer tid nere på gymet. Mina triceps, mitt bröst och min mage värker efter gårdagens pass. När man väl kommit in i träningsflowet vill man ju aldrig lämna det. Förkylningar, håll er borta!

Om 5,5 timme slutar jag, sen blir det treeee dagars ledighet :)

13 januari

Idag har jag tränat igen. Är sjukt peppad på att komma igång, imorgon ska jag också ner till gymet! Morgonträning är förövrigt ruskigt bra skit, skönt att ha klarat av det innan dagen knappt har börjat.

Slutar snart. Blir middag hos baby, sen lite upphookning på stans mysigaste café.

12 januari

Jag är fortfarande mätt efter min supergoda lunch. Kyckling- och pastasallad med hembakat bröd är bra skit. 20 timmars arbete under två dagar kräver mycket mat och många koppar kaffe för att hålla humöret på topp.
Ikväll ska jag andas ut för ett tag. Mys med baby i soffan, framför tvn väntar på mig efter min promenad hem i kylan.

11 januari

Är på jobbet, det är lugnt och skönt. Om cirkus åtta timmar slutar jag och ska då ta en iskall promenad hem. Fick ett samtal tidigare under dagen och fick lite fler arbetspass under januari och februari. Jag tackar och tar emot.

ps. Jag har träningsvärk. I vaderna, i rumpan, i låren. Me lajki.

du fattas mig

Jag kommer aldrig någonsin att inse.


10 januari

Min lediga helg är snart slut. Den blev nästintill precis som jag planerat. Massa mys, SATC, onyttigheter och... tada: TRÄNING. För första gången sen 13 november klev jag in på gymet. Som jag saknat det! Jag behöver det, jäklar vad jag behöver det.

Jag ska ta tillvara på de sista timmarna av denna söndag. Imorgon blir det 10 timmars jobb, tisdag likaså.

8 januari

Sitter på jobbet, det är alldeles för lugnt. Kom hit och fikaaaaa!
Om sju timmar slutar jag och har då 2 (!!!) lediga dagar framför mig. Jag längtar. Ikväll blir jag bjuden på mat av världens finaste, som jag också kommer tillbringa hela morgondagen med. Vi ska mysa, äta gott, slappa i soffan, kanske träna och bara vara. Jag ska peppra mig själv med energi inför mina arbetspass nästa vecka.

tänkvärt

"Kom ihåg att ibland gör vi fel,
men vi är aldrig fel."


7 januari

Idag är det inte riktigt lika kallt, vilket tackas och tas emot. Just nu längtar jag tills när snön smälter bort, när endast gruset ligger kvar på marken. När vinterskorna får bytas ut mot jympadojjor och man äntligen kan känna asfalten under fötterna. Snön hör till julen och julen är ju i princip över, så bort med snön och det kalla. Hit med löv på träden och värme!

Idag ska jag gå ut till tuna park, jobba lite, bli bjuden på lunch av Annelivännen, jobba igen och därefter gå hem igen.

Jag har förövrigt börjat få jäkligt ont i mina benhinnor. Nejnejnej! INTE NU.

6 januari

ISKALLT! Men ändå så ruskigt skönt att gå ut till jobbet, med termosar, gortexvantar och världens bästa mössa på huvudet. Idag blir det ännu ett nice pass, 11-16.

Igår började planeringen inför framtiden. Blir det som jag vill så blir det underbart. Jag ser fram emot att se världen, äta god mat, slippa frysa och tillbringa tid med människor jag älskar. Det ska fortsätta spånas på alternativ, bollas med olika idéer, längta. WOHO! :)

Nej, åter till kundvärdandet!

5 januari

Befinner mig på jobbet. Som vanligt måste jag nog säga. Längtar till helgen, ledig utav bara helsike!
Baby är hemma igen, det är iskallt ute och min mage gör uppror av någon anledning. Om fyra timmar traskar jag hemåt i kylan igen..


3 januari

Efter en natt fylld av mardrömmar, saknad och längtan sitter jag nu och väntar. Baby kommer om ett tag och jag orkar inte vara utan honom längre.
Efter lite mys ska jag traska till jobbet, blir hard work 11-16 idag. Skönt med ett lagom långt pass på en söndag som denna. Efteråt ska jag tillbringa hela jäkla kvällen med min Mattias. Vi har en hel vecka att ta igen!

vill att det ska vara som förut, men ändå inte

Sitter och läser gamla inlägg här, sparade mejl från förr. Träningen var en alldeles för stor del av mitt liv. Allt, och då menar jag allt, kretsade runt den. Runt joggingenpromenadernaskivstångspassenyoganochridningen. Och runt maten.
Jag vill att träningen ska bli en stor del av mig igen, men en lagom sådan. Maten ska jag lära mig att njuta av. Så jag vill att det ska vara som förut, men på ett helt annat sätt. Ett tusen gånger bättre sätt.

några mål för det nya året

Jag vägrar nyårslöften och kör på mål istället! Heja 2010!


2 januari

Efter drygt 10 timmars sömn vaknade jag av väckarklockan och var trött (?!). Hade hoppats på att vara fullkomligt utvilad, men icke. Snart blir det jobb 10-16, därefter fika och ikväll myser jag förhoppningsvis med min Spemm.


1 januari

Min nyårsafton blev nästintill perfekt.
Trask på stan, promenad med hunden, middag med familjen, fest med "gamla godingar" och champagne med fina vänner på 12slaget. Den enda som saknades var min baby.
Sen var 3 timmars sömn lite väl lite, vilket jag känner nu efter att jag varit och jobbat några timmar i Strängnäs. Blir tidigt i säng ikväll!

RSS 2.0