Återupplivning av orkidée och efterlängtad sushi.




28 oktober

Genom att jag blev inringd till jobbet imorse, lyckades jag skrapa ihop totalt 16 arbetstimmar denna vecka. Haha. Tur att jag ska jobba heltid nästa vecka, som sagt.
Nu ska vi glädjas åt att det är helg genom att åka ut till svärföräldrarna och äta middag!

Förövrigt var det två människor som gjorde min gårdag. Kira och Tessa. Familj och vänskap, det viktigaste.

Välkommen till världen!



Kira Pixi Ekman. Moster är stolt, gråter glädjetårar och ogillar att ni bor på andra sidan jorden. Hatar att jag inte kommer få träffa vare sig dig eller din familj på flera år. Men nya liv, det är verkligen det vackraste som finns.

26 oktober



Imorgon trillar lönen in på kontot. Unnade mig redan idag en lunch ute, med världens finaste sambo, och en ny kalender till nästa år. 2012 kan nog bli hur bra som helst!

25 oktober

Har idag jobbat denna veckas enda pass. Inplanerat hittills alltså. Förhoppningsvis får jag ihop lite fler timmar. Trots att jag ska jobba heltid nästa vecka, så vet jag hur rastlös jag kommer vara om jag bara ska gå hemma. Men jag försöker tänka positivt. Jag kan vila upp mig, träna, umgås med nära och kära osv.. Men jobba är ändå viktigt. Haha.

Ikväll har vi bjudit mamma och syster på middag, sen blev det en skön promenad i mörkret. Nu är jag redan trött, sängen lockar!

23 oktober





Vi hann precis med att åka traktor, handla och parkera utanför huset innan älsklingsA tänkte blunda och "bara vila". Sen kom all energi tillbaka och efter maten och två tecknade filmer var det barnvakterna som halvsov i soffan och ungen skrattade gott.

Idag känner jag mig lagom sliten, då sambon och brorssonen kan liknas vid två godståg när de sover. Lägg till en lättväckt Amelie och ja.. Så nu är jag uppe och de andra två sover gott.

22 oktober




Startade dagen för första gången runt 4tiden inatt, då byrackan hade rotat i papperskorgen och var mitt uppe i att kalasa på resterna av mitt revbensspjäll och min kycklingklubba jag åt igår. Städade undan, skällde lite och somnade om. Vaknade några timmar senare och stack upp till mamma, där frukosten var framdukad. Sen blev det en långpromenad. Jag tror att vi båda blev lika höstnipprigt glada av alla löv, den svala luften och duggregnet.

I eftermiddag kommer världens bästa Axel hit för att sova över. Innan dess ska lite träning hinnas med!

21 oktober

Bortsett från ett delegeringsprov så var jag ledig igår. Hann gå en morgonpromenad med mamma, äta frukost i lugn och ro, träna, umgås med fina Annelivännen och barnen, äta hämtmat och hänga lite hos familjen. Vilken jäkla bra torsdag, helt enkelt!

Idag är träningsvärken på sin plats och nu ska jag iväg till jobbet!

18 oktober

Det var en vecka sen jag var på gymmet. Jag har ingen motivation alls att cykla ner efter jobbet på eftermiddagarna. Morgon/förmiddagsträning är min melodi och jag kan inte ens komma ihåg hur längesen det var jag jobbade kväll. Så fort jag kommer hem däckar jag i soffan, ibland kan jag släpa mig ut på en promenad. Haha.

Så inget roligt händer här. Jo, på fredag har kören konsert. Bra grejer!

13 oktober

..och bara två månader kvar till lucia. Det är lite galet, men jag känner mig redan nu, som ett barn dagen innan julafton, när jag tänker på december månad och allt var det innebär. Om tre veckor ska vi börja repa luciasånger på kören och jag kan knappt bärga mig.

12 oktober


För exakt 2 år sedan sa vi de där tre fantastiska orden till varandra, för första gången. Jag älskar dig, min fina!

Igår kom jag hem, åt två knäckemackor, tittade en stund på tv och gick sedan och la mig. Lagom trött efter långpasset på jobbet.
Ska strax styra mot gårdagens destination igen och när min timmar är avverkade så ska jag åka hem och lägga mig i soffan. Och slappna av.

11 oktober

Plockar ihop matlådor och mig själv. Ska spendera 14 timmar på jobbet idag, sen upp tidigt imorgon bitti igen för ännu ett jobbpass. Och torsdag. Och fredag. Längtar lite till lördag faktiskt. Då ska jag sova ut och njuta av dagen tills det är dags för nattjobb. Det här är en galen vecka helt enkelt!

10 oktober

Helgen var över innan jag ens hann tänka. Passade älsklingsA i fredags och åkte sen direkt till Örebro för att sova över hos bror och Emma. Tacos, IDOL, kortspel, IKEA, Marieberg, en mindre god bakad potatis, hejdåochkramvisessnartigen, födelsedagsfirande, sömn, träning, körrepetition och en välbehövlig massage.

Och så var det måndag.

When summer turns into fall.


5 oktober

Och hösten är verkligen här! Är redan sugen på att sätta på mig mössan om mornarna och vantarna används flitigt. Långkallingar under, innan november månad är spikat.

Idag har jag spelat tennis och gått en promenad, på arbetstid. Ofta kan jag inte förstå vilket fantastiskt jobb jag faktiskt har, trivs hur bra som helst, har suveräna arbetskamrater och hoppas jag får stanna kvar en bra stund till! Efter jobbet hann jag med ytterligare en promenad med världens bästa Tessa och Edvin.

Ikväll blir det Greys, äntligen ny säsong!

3 oktober

Jag kommer nog aldrig att sluta älska känslan av att ha gjort klart en uppgift. Skickade alldeles precis in min andra diskussionsuppgift i kursen jag läser på distans. Min tanke är att inte förlora studietekniken helt och hållet. Hur det går, det vågar jag inte svara på.. Det jag med all säkerhet har insett är i alla fall att högskolestudier skiljer sig galet mycket från gymnasieplugget.

Ligger för övrigt i soffan i lätt matkoma efter en middag på stuvade makaroner och korv. Har blivit en husmanskost-junkie den senaste tiden. Haha.

...och för 3 år sedan var jag genomförkyld och mitt uppe i en kamp för mitt liv. Träningsförbudet var ett faktum och jag hade så svårt att känna äkta glädje.
Tänk så mycket bättre jag mår idag.

1 oktober


Avslutade september månad med fredagsmys hemma hos M&P. Tacos, lek med världens bästa Axel och IDOL. Hur trevligt som helst, som alltid!

...och startade precis oktober med en riktig megafrukost tillsammans med mig själv. Tror det blir en promenad i det fina vädret idag, eller en sväng på gymmet. Eller både och. Plugga behöver jag göra också. Sen blir det nattjobb, vilket jag kommer försöka att förtränga in i det sista. Tänker på pengarna, inget annat.

Det kommer nog att bli en bra höst. Och jag längtar redan till decembermånad (som vanligt). Jag vill fylla år, baka pepparkakor, sjunga luciasånger, njuta av julafton, äta alldeles för mycket god mat osv.

Höst var det ja..

RSS 2.0