31 december



Sista dagen på 2011 och jag ser tillbaka på ett fantastiskt år fyllt av resor, erfarenheter och mycket kärlek. Kommer aldrig glömma den 21/9 då vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar.
2012 kommer att bli det bästa året i mitt liv hittills, det vet jag ju så väl. Och tills underverket väljer att titta ut så njuter jag av att jag får må himla bra.

Gott slut och gott nytt år!

Tisdagsmys.



Nyligen hemkomna efter mat på kinarestaurang och "New Year's Eve" på bio. En riktigt bra feel-good-film. Vardagslyx när det är som bäst!

27 december

Startade denna tisdag med att cykla till gymmet för att träna. Kändes välbehövligt efter julhelgens frosseri och stillasittande. Nu ska jag ta mig ner till stan för att träffa lite vänner och kika på mellandagsrean.
Ikväll blir det bio med sambon. Jag fortsätter alltså att njuta av min lilla ledighet som sträcker sig fram till 2/1!

Julhelg.















Vi har haft en underbar jul, firande i dagarna 5. Jag har ätit alldeles för mycket mat och fått jättefina julklappar. Nu har jag äntligen landat i vår soffa, efter två dygn hos svärföräldrarna och ser faktiskt fram emot lite vardag!

Vacker och stark. Bär på mirakel.



Fick detta fina halsband i födelsedagspresent av en av de finaste familjerna jag har i mitt liv. Känner ingenting annat än kärlek. Tack för att ni är ni.


21 december



Inatt hjälpte inte sambons snarkspray fullt ut, så jag la mig i soffan vid 4tiden. Och då tyckte knodden i magen att det var passande för ett litet jympapass. Hur skulle jag kunna somna om då?
Att det finns någonnting levande inuti mig, som växer och som kommer förändra vårt liv fullkomligt, är så himla vackert.

Idag ska jag bli lite ompysslad, äntligen träffa Krokofant igen och sen jobba!


20 december



Fick sova ostört inatt och tackar snarksprayen som jag köpte till sambon, för det. Har varit nere på gymmet och äter nu det som syns här ovanför. Halloumi är en underskattad ost!

Måndagskväll.


Nybadad med världens snyggaste frilla.

Har precis kommit hem efter en promenad från familjen Pettersson. Jag bjöd in mig själv på middag och fick urgoda pannkakor, inte fyskam! Resten av kvällen slöade vi i soffan framför Bonde söker fru och Die Hard.

Nu ska jag snart stänga mina blå och hoppas att jag inte vaknar när sambon kommer hem senare.

19 december


5 dagar kvar till julafton och snön har äntligen hittat tillbaka till Eskilstuna. Nu håller jag alla tummar och tår för att den tänker stanna fram tills på lördag åtminstonde, sen bryr jag mig faktiskt inte.

Tog en ordentlig sovmorgon på min lediga dag och ska snart äta frukost framför julkalendern. Sen sticker jag nog ner till gymmet!

18 december



Har spenderat denna fjärde advent på gymmet, sen på Tuna Park och stan där det blev julklappsshopping. Nu avslutar vi den här mysiga söndagen i soffan, med hämtmat, framför en film!

Stjärnjul.



Kom hem från Stockholm för en stund sen. Resan hem tog betydligt längre tid, än den dit. Snöoväder sätter lätt stopp för höga hastigheter.
I övrigt var konserten riktigt bra och den italienska maten efteråt smakade super.

Nu är jag dock riktigt seg i kroppen, efter en stillasittande dag. Blir nog gymmet imorgon bitti!

17 december



Endast en vecka kvar till julafton. Nu tycker jag att snön kan komma, för att åtminstonde stanna kvar till juldagen. En doppardag utan snö känns ju så.. fel.

Idag ska vi upp till huvudstaden för att gå på julkonsert, men innan dess ska byrackan ut på promenad och sen lämnas tillbaka till mamma.

16 december


En överlycklig hund som fick vara lös OCH bära runt på den tyngsta "pinnen" hon kunde hitta.

Vi är hundvakt ett dygn och jag och byrackan har precis kommit in från en långpromenad. Det får bli dagens motion.
Jag hade tänkt träna idag, men ett tungt huvud sätter stopp för det. Ska istället ta det lugnt här hemma, sen efter lunch ska jag nog sova en timme (sova middag har blivit något vanligt förekommande, sen varelsen inuti kom in i mitt liv) och gå ut med Roosie ännu en sväng, innan jag ska iväg och jobba kväll. Att fredagsmysa, samtidigt som man tjänar pengar är inte helt fel!

Julbord.






Allt är inte som det känns.

Fick ju en digitalkamera i födelsedagspresent och fotar magen flitigt. Det är ju så mycket roligare när bilderna inte är tagna med en kass mobil.
Hursom så tittar jag på bilderna och tycker ibland att det knappt syns att jag faktiskt är gravid i vecka 20. Men jag känner mig ju redan tjock och klumpig. Det är konstigt det där.


Hur fort kan tiden gå?


Känns som att det var igår jag satt i soffan hemma hos M&P, men världens finaste brorson i knäet.

Och det känns helt sjukt att jag själv snart ska ha min egna bebis i famnen. Maj känns så otroligt långt bort, men ändå så nära.

14 december



Vaknade innan kroppen egentligen ville, men hade inget val. De håller på och byter ut ytterdörrarna i vårt hyreshus och idag är det dags för vår trappuppgång. Härliga borrmaskingsljud..
Har ännu en ledig dag och ska nog ner på gymmet en sväng, sen blir det lunch och fika på stan! Äta bör man..

Gick för övrigt in i vecka 20 igår och tror att jag kanske kände lite rörelse i magen, sent igårkväll. Som en främmande, bubblande känsla. Knodd.

Lucia.

När det var några låtar kvar, under första luciatåget, slutade jag höra vad jag själv sjöng och det svartnade framför ögonen. Blåste ut ljuset och vinglade iväg. Sen blev allt svart.
Så nu vet jag hur det känns att svimma. Ingen rolig grej.
Nu är jag lagom mosig i skallen och ska snart sällskapa med kudden!

Favoriter.

I söndags fick jag utökning i min IB Laursen-samling. Familjen blir bara större och större!

13 december

Sitter i soffan och äter frukost. Har precis slängt i en tvätt och ska snart titta på dagens avsnitt av julkalendern.
Är ledig idag och ska nog ner till gymmet om ett par timmar. Ikväll blir det självklart luciatåg. Eskilstunas bästa, om jag får säga det själv. Haha. Tyvärr är gick alla biljetter åt som smör, direkt, så chansen för dem som inte har någon biljett, att komma in, är ganska liten. Men bilder kommer!

12 december

Och grattis till mig själv på min 21a födelsedag.
Har jobbat nio timmar, bjudit mina kollegor på tårtan som blev över igår, fixat minneskort till kameran jag fick igår, ätit pizza med sambon och slöar nu i soffan framför en film.
Det här är nog allra första gången som den där speciella "jag-fyller-år-känslan" inte har infunnit sig. Det kanske har att göra med att man blir äldre? Eller bara för att jag har firats hela helgen? Hursomhelst, lika glad är jag.
Och tänk, när jag fyller år nästa gång så är jag mamma. Underbara tanke.

11 december

Har idag firats, lite i förskott, av nära och kära. Fick bland annat en digitalkamera, heminredning, blommor och presentkort. Är så lyckligt lottad som får ha alla fina människor i mitt liv.
Har nästan glömt bort att det är först imorgon jag faktiskt fyller år, haha. Tack för idag alla!

Tack älskling!

Har haft ett underbart dygn i huvudstaden. Trots lite dålig sikt, så var det betydligt häftigare att se finalen live, än hemma i soffan. Att sen sova på hotell och äta alldeles för mycket till frukost imorse var som grädde på moset. Tack för födelsedagspresenten älskling!

9 december

Om några timmar sticker jag och sambon iväg till Stockholm. Har en känsla av att det närmaste dygnet kan bli hur bra som helst!

7 december

När den mest fantastiska nyheten som man någonsin kan avslöja, är avslöjad, så känns allt mycket mer verkligt än tidigare. Det jag längtar allra mest efter nu är att äntligen få känna av att knodden rör sig inuti.
För övrigt så är det full rulle på jobbfronten igen. På fredag åker jag och världens bästa sambo till huvudstaden för att se IDOLfinalen i globen och därefter bo på hotell. Bättre födelsedagspresent kan man inte få! Kärlek.

6 december

Den 8 maj nästa år är vår älskade knodd beräknad att titta ut. Tills dess får den se till att sprattla, mysa och växa till sig inuti min mage.
Jag ska bli mamma, förstår ingenting.

När livet tar en helomvändning.

Det finns ett liv inuti mig. Jag och min älskade sambo ska nästa år bli föräldrar.
Allting är overkligt, underbart, nervpirrande, skrämmande. Nyfikenheten på vad det är för underverk, som vi idag äntligen fick se med egna ögon, som om några månader kommer att vända upp och ner på allting går inte att beskriva med ord.
När 1+1 blir 3.

RSS 2.0