En gammal sång.

Imorgon blir en bättre dag.

Godmorgon 29 juni!



Nu ska jag cykla iväg och avverka dagens arbetspass och sen njuta av en eftermiddag och kväll med massa vila!

Mera midsommarafton 2011.















Träning v. 25

Måndag: Vila
Tisdag: Gym (ben, rumpa och mage)
Onsdag: Gym (rygg, triceps)
Torsdag: Gym (bröst, biceps och mage)
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Promenad 6 km, gym (rygg, axlar)

26 juni

Midsommarafton blev otroligt lyckad och jag hade en helbra kväll med nära och kära!

Igår var jag lagom trött och spenderade i princip hela dagen, i sängen. Blev bjuden på oxfilé hos mamma också, inge fel! Idag mår jag prima ballerina. Har sovit ut, fixat matlådor för veckan som kommer och ska väl ta mig ner till gymmet när det öppnar!

Midsommarafton 2011




















23 juni

Prinskorven och köttbullarna är stekta, äggen kokta och borden uppställda. Imorgon förmiddag återstår ytterligare matlagning och annat fix, sen smäller det!

Men..

Jag har tappat bort min nya mascara. Köpte en ny för några veckor sen, hann använda den en gång och tappade sedan bort den. Därför köpte jag en ny idag, men nu är den puts väck. Jaha..

Dessa två är äntligen på svensk mark igen!


Och imorgon är vi alla tjejer samlade. Midsommarafton 2011 kommer bli ett minne för livet!


Sov som en stock inatt, trots att jag låg i en obekväm säng på jobbet.
Just nu försöker jag att få bort roséfläcken från min klänning jag tänkt ha i morgon och när det har slutat regna ska jag nog ner till gymmet en sväng. Ska steka prinskorvar för 40 personer också. Och träffa vännerna. Och åka ut till Hatten. Och tvätta ännu mer.

Och sen sova.

22 juni


Kvinnan är snart hemma!!

Vaknade tidigare än planerat, stoppade i mig ett ägg och en celsius och cyklade ner till gymmet. Fick till ett riktigt bra rygg- och tricepspass!
Har ett kvällspass + en journatt framför mig innan jag går på en liten minisemester över helgen! Midsommar om två jäkla dagar!!

Istället för.

Efter att jag druckit upp min proteinshake och satt på mig skorna för att cykla ner till gymmet, kom jag på att jag kanske borde kolla upp om de ändrat öppettiderna eftersom det är sommar. Aldrig tur! Idag öppnar det kl 15.00. Därför tog jag en promenad i spöregnet istället. Inte riktigt lika roligt..

19 juni



Idag är jag glad för att jag var nykter igår. För det första fick jag busköra med min favoritbil och för det andra mådde jag super när jag vaknade imorse, utvilad, efter åtta timmars sömn och stack ut på en liten promenad!
Har även hunnit starta en tvättmaskin, diskat och ätit frukost. Nu fixar jag matlåda, blir jobb ikväll!

Note to myself.

Amelie, du kan aldrig äta lagom av feta yoghurtar och läkerol. Slutköpt!

Proteinet i kroppen, nu: GYMMET!


18 juni


När man är lite trött på ägg varje morgon..

Kickade igång denna lördag med en liten promenad till affären. Var tvungen att testa den nya Ryska yoghurten och kylen ekade andå rätt så tom på frukostgrejer.
Så nu mumsar jag på en gegga gjord på yoghurt, keso, hallon, krossade linfrön och hackad mandel!

Tänker nog sticka ner en sväng till gymmet innan lunch och ikväll blir det födelsedagsfirande utanför stan!

Lite nattmössa-babbel.

Jag och Pethra fixade ihop vår egna version av ceasarsallad och den var allt annat än äcklig.
Nu har jag ätit lite för mycket "snacks" (om än LCHF-vänligt) och min mage är lite lätt upprorisk. Hoppas att den mår okej imorgon, då jag kör vidare med bara mat, så att säga! Fredagsmys är alltid uppskattat, men nu räcker det med utsvävningar en vecka framöver. Sen är det ju midsommarafton, med allt vad det innebär!

På måndag har jag för övrigt LCHFat i två veckor och jag trivs. Jag trivs riktigt jäkla bra faktiskt!

Magen kurrar.



Och jag är helt slut. Cykelturen till kvällens destination är precis vad jag orkar. Ceasarsallad, ta-igen-tid, min fina Axel, supersvägerskan och en hel drös med kärlek. Det kan nog inte bli så mycket bättre!

17 juni



Efter gårdagens jobb hann jag med en nykter AW med kollegorna, ett lättare rygg- och axelpass med syster och middag hos pappa. En bra torsdag!

Idag vaknade jag samtidigt som sambon, det vill säga; lite tidigare än vad jag tänkte.. Så nu sippar jag på kaffet, försöker vakna till liv och ser fram emot en fredag med jobb och därefter en kväll med svägerskan och världens bästa Axel!

Zoo.




15 juni

7 km cykling - CHECK!
Parken zoo med brorsdöttrar - CHECK!
Ytterligare 7 km cykling - CHECK!
Dryga timmen på gymmet (och 6 reps på vardera sida med 12orna, i bicepscurl. TJOHO!) - CHECK!
90%ig choklad - CHECK!

Nu ska jag duscha, sen slänga mig i soffan framför en film!



...sova i två timmar - CHECK!

Är lite sådär lagom degig i skallen nu, äter en svingod omelett och ska snart cykla ner på stan för en dejt med kollegorna!

14 juni



Har hunnit dricka kaffe med svägerskan, tränat benen tills de skakade, lunchat med mamma, gjort av med lite pengar på shopping och fått mer jobb i veckan. Fyfasiken vad skönt det är att vara ledig, jag njuter massor.
Nästa vecka går jag på mitt sommarschema, då blir det full rulle i 8 veckor!

13 juni



Har precis kommit hem från en vända på gymmet. Körde rygg, axlar och lite mage och helsike vad bra det gick. Kände mig starkast i världen. Typ.

12 juni



Hade en riktigt trevligt lördagskväll igår och mår som en prinsessa idag! Slutade dricka i god tid, hinkade i mig vatten och väntade tills jag kände mig mer nykter än onykter innan jag somnade gott.
Har precis stoppat i mig äggröra, rökt lax och keso till frukost. Sambon sover som en stock (och mår nog inte lika bra som jag gör..) så nu ska jag fördriva lite tid med garderobsrensning!

Fyfan vad jag är avundsjuk.



Har tillbringat många timmar på stan och varit avis till tusen på alla fina, skrikande och lyckliga studenter på deras flak. Jag vill igen, alla gånger vill jag igen.
Nu sticker vi till pizzerian för lite käk, en sväng förbi Bea och sen vidare på studentfest utanför stan!

10 juni


Om 14 dagar är vi tillsammans igen. Saknar er sådär äckligt mycket, ni vet.

Jaha, då var det tio dagar sen jag sist skrev. Vad har hänt? Inget särskilt. Jag har varit på utbildning, jobbat, tränat, kollat på baler, träffat Tessa, slängt ut alldeles för mycket pengar på kläder, festat och sovit. Sen har jag börjat med LCHF, som en kul grej och med en förhoppning om att min kaotiska mage ska lugna ner sig ett par hekto. Är inne på min femte dag och hittills har det gått finfint!

För tillfället ligger jag och gör.. ingenting. Börjar mitt andra arbetspass för dagen om cirkus två timmar och kl 7 imorgon bitti tar jag helg!

Och om en ynka månad så har jag saknat dig i 5 hela år, förstår inte.

RSS 2.0