LV.

Satt bakom ratten för några timmar sen och körde in i Vegas. Det kändes..häftigt.

Food.


28 april

Har ont i halsen och i huvudet, flagar i princip överallt och ska packa om i väskan.
Imorgon drar vi till Vegas!

Medans de andra är ute och dansar, blir jag nostalgisk.


Todays Malibu.


Igår stod Toast för middagen.


27 april

Himlen är lika blå idag, som den var igår. Så snart blir det en promenad och efter det sticker vi iväg till Malibu för lite strandhäng!
Bokade för övrigt hotell igår. Fredag till söndag står Las Vegas på planeringen!

LA visar upp sig från sin bästa sida.

Tar en paus i poolhänget och äter lunch. Nu ska vi ner igen, solen bränner lagom!

Mellan barbeque och utgång.


Jag dog och hamnade i mathimlen nyss.


The grove.


21 april


Har hittills denna skärtorsdag hunnit vakna, skypeat med min kära far och min fina sambo, tagit en promenad ensam, gått lite vilse, hittat rätt igen, handlat, druckit chokladprotein-smoothie (kunde inte hålla mig borta från proteinpulverhyllorna i affären, haha), ätit massa jordgubbar framför några avsnitt av solsidan och tagit en tupplur.
Vädret har inte varit tiptop idag, men nu kikar solen fram!

Hollywood.


Efter cirkus två veckor med bara utemat, satt det här fint i kistan!


En eftermiddag på Melrose Avenue


Fina vänner.


God sushi.




Och lite sköna bilder längs vägen.

Gårdagen bjöd på lite äventyr.

Efter lite morgonträning och häng i soffan igår, plockade Bea upp oss när hon var färdig i skolan. Efter att vi ätit god sushi på ett ställe med lite annorlunda personal, bestämde jag och Martina oss för att stanna kvar en stund på Melrose, kika i butiker och sen gå tillbaka hem. Bea förklarade vägen, som såhär i efterhand ju var en riktigt bra beskrivning. Problemet var bara att vi, mellan secondhandbutiker och caféer lyckades gå förbi vägen vi borde svängt in på...
Efter en hel del u-svängar, milda frustrationsutbrott och småpanik började vi känna igen oss och tillslut var vi tillbaka i lägenheten.
Vilse i LA - check!

PICS FROM LA AND MIAMI!


Bea plockade upp oss på flygplatsen. Nercabbat - check!

Toast på Toast och första kändisen - check!


Vi hoppade på ett flyg till MIAMI!



Fest,


turkost vatten,


sol och bad!


Bye bye Miami!


Malibu!






Och här bor tydligen Cher.




Och så lite manikyr och pedikyr!

Har varit ruskigt dålig på att fotografera, så det här är allt jag har att komma med. Lite skamligt. Ska försöka bättra mig!

18 april

För att döda lite tid när alla andra sov imorse, stack jag ner till gymmet. Förstå hur bra de här tjejerna har det! En jättefin lägenhet i West Hollywood, pool precis utanför och ett fräscht gym! Jag är inte avundsjuk, inte alls..
Idag är första mulna dagen här i USA och det är ganska skönt. Värme i all ära, men en sval dag är helt okej! Bea är i skolan, Martina tränar och jag slöar i soffan. Blir lunch på Toast sen!

Jag saknar dig älskling.

Lördagsmyser lite för mig själv. Svenskt lösgodis och coca cola. Den enda som saknas nu är Mattias. Världens finaste Mattias!

16 april

Samtidigt som Bea och Martina drog iväg till Coachella tillsammans med Fay, stack jag till gymmet. Efter vår Miamitripp känner jag att det räcker med fest för ett tag. Så jag ser fram emot en lugn och skön lördag och söndag tillsammans med tjejerna som är kvar här. Vi ska sola, gå på manikyr (så jag får känna mig lite tjejig, haha), äta gott och bara ta det lugnt. Får se om jag kan charma med dom på lite hikening imorgon..

15 april

Tillbaka i LA efter 6 galna dagar i Miami.
Jag, Amelie Karin Maria Baung, festade fyra av dessa och det känns. Det lovar jag. Vi snackar inte lugna kvällar med några glas vin utan fester dag som natt och många timmars dansande.
Min kropp är trött nu, men roligt har vi haft!

13 april

När jag vaknade imorse trodde jag att vi skulle ligga på stranden hela dagen, men icke. Blev lite häng på en lyxyatch istället. Helt okej! Nu är vi lagom solbrända och mosiga och ser fram emot att bli bjudna på middag ikväll!

12 april

Bild från söndagens poolparty!
Efter en dag på stranden och lite käk så blev det kaos i min mage. Kramp, illamående osv. Därför skippar jag festandet ikväll också. Visste väl att partyAmelie bara var på besök torsdag, fredag och lördag. Haha.
Imorgon är det näst sista dagen här i Miami och på schemat står det sol, bad, middag och utgång!

11 april

Datorn tillägnas inte allt för mycket tid dessa dagar. Vi äter gott, solar och badar, dricker goda drinkar, skrattar och njuter.
Just nu ligger jag i soffan i vår lägenhet. Alla tjejer är ute på middag men jag kände att jag behövde en lugn kväll. Och mina brända fötter med ett värkande skoskav på ena tån tackar nog mig när de slipper stoppas ner i ett par klackar.
Hursomhelst, jag har det jättebra här på andra sidan jorden. När man är på middag och Diane Von Furstenbergs son sitter vid samma bord som en så inser man hur annorlunda det mesta är här jämfört med lilla Sverige.
Och så saknar jag en person så mycket att jag vissa stunder blir galen. Världens finaste sambo!

10 april

Ligger i sängen efter en utekväll. Middag och några krogar. Allt är ganska galet här i Miami, för oss tjejer åtminstonde. Gratis är ordet som dyker upp gång på gång. Jag saknar allt hemma, alla Er därhemma! Men jag har det great här nere! Det är VARMT, maten är god och utelivet är super!
Nu ska jag sova!

7 april

Äter jordgubbar och dricker isvatten. Har precis packat om i väskan och ska snart sova några timmar. Planet mot Miami går imorgonbitti!

IN LA!

Mår som en påse skit och ögonen går snart inte att hålla öppna längre. Jetlag är inget jag gillar..
Har hursomhelst kikat runt lite i LA, snackat skit, ätit toast på Toast, sett Perez Hilton och shoppat lite. Imorgon ska vi kanske hikea, shoppa lite till och packa. För på fredag drar vi till MIAMI!

5 april



Väskan är packad, fjärilarna i magen är många, förväntningarna är höga och jag funderar på hur bra det kommer gå att sova. Om 6 timmar drar vi från Etuna och kl 06.25 imorgonbitti lyfter vi från svensk mark.
Jag vet att det här kommer bli galet!!

4 april

Sitter på jobbet och ser fram emot en fullspäckad dag.
Jobba, hem en sväng, hämta resväska, fika med fina vänner, växla pengar, köpa massor av godis till svenskorna i LA, träna, bli bjuden på middag. Sen lär jag somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Imorgon vill jag kunna ta det lugnt efter jobbet. Dubbelchecka lite bara, sen räkna ner!

För om två dygn är vi på väg!

Träning v. 13

Måndag: Promenad 6km, gym (6 min crosstrainer, ben och ländrygg)
Tisdag: Gym (20 min crosstrainer, 20 min cykel och 20 min löpband)
Onsdag: Gym (cirkelgym + några övningar på gymmet)
Torsdag: Promenad 6,5 km
Fredag: Promenad 5 km
Lördag: Cirkelfys
Söndag: Vila

2 april

Jag vaknade alldeles för tidigt imorse och bad på mina bara knän att min kropp skulle lyckas somna om. Och det gjorde den! En timme innan jag skulle vara redo nere på gymmet väckte mobilalarmet mig. Stoppade frukost i magen och cyklade ner. Cirkelfys - vilket jäkla pass!
Laddad med endorfiner stack jag vidare till världens bästa Axel för att fylla på min kropp med ännu mer energi.

Nu är jag hemma. En maskin tvätt är igångsatt och nu tänker jag ta det piano innan jag ska iväg på tre-rättersmiddag och fiesta!

TGIF, verkligen.

Igår kväll jobbade jag gäspandes och när jag kom hem somnade jag som en stock. Idag är jag INTE pigg. Allt arbetande börjar nog ta ut sin rätt. Snart ska jag iväg och avverka 8 timmar till, sen tar jag helg!
Nästan.
Imorgon är jag ledig, men söndagkväll står det jobb på planeringen. Likaså måndag och tisdag. Sen drar vi, som jag längtar!!

RSS 2.0