DOSTLUK, Alanya.

























Grattis min pusselbit!


Anima Sana In Corpore Sano.



Köpte dessa godingar idag, innan jag rev av ett efterlängtat pass på gymmet. Då min kära sambo föreslog (och chockade mig ur soffan) att vi skulle ta en promenad till Ica ekängen för att handla, så blev det självklart skornas jungfrutur. Jag är kär.

18 augusti



Sippar kaffe ur min fina balja och ska snart kasta in dagens andra lass med tvätt i maskinen. Därefter ska jag ner på stan och leta nya promenaddojjor, till bibblan och låna kursbok (höststudier here I come!) och lyfta lite skrot på gymmet. Har inte tränat på en vecka nu, det känns!

Färdigsemestrad, för en stund.



Är nu tillbaka i lägenheten efter några dagar på ett av de finaste ställena jag vet. Vi har tagit båten till en liten ö och solat, spelat kort, ätit gott, plockat blåbär och promenerat. Och njutit.
Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag sätter mig på planet på Turkiet. Innan dess ska jag tvätta, fixa och dona, gå på bröllop, träna och kanske jobba.

Minisemester.

Sticker iväg till skärgården nu!

Inflyttningsfiesta.










Natt.

Sitter på jobbet och är tårögd. Förstår inte att påhittade historier kan beröra mig så.

11 augusti



Hänger i Hållsta, umgås med en fin vän, dricker gott kaffe och snackar skit. Cykling hit och cykling hem vilket blir totalt 2 mil.

Två flugor i en smäll helt enkelt, kvalitetstid och motion!

Leg.


Söndagsmys med choklad i ansiktet.

Efter att jag tittat på några träningsfilmer på youtube kände jag mig taggad att själv röra lite på mig. Sagt och gjort. På min cykeltur ner till stan blev jag på något konstigt sätt sugen på att piska benen. Sagt och gjort ytterligare en gång. Det gäller att ta tillvara på de få tillfällen då jag faktiskt uppskattar benträning.

Trötta ben - check!

Träning v. 31

Måndag: Gym (rygg, axlar)
Tisdag: Cykling 7 km, gym (ben, bröst, triceps och mage), promenad 5 km
Onsdag: Promenad 6 km
Torsdag: Promenad 5 km + 100 reps mage
Fredag: Promenad 6,5 km, cykling 7 km, gym (rygg, mage)
Lördag: Vila
Söndag: 5 min crosstrainer + 200 reps mage, gym (ben)

7 augusti



Det har regnat sen jag gick upp imorse. Hade planer på att ta en promenad innan frukost, men det fick bli lite trampande på crosstrainern och styrka för magen istället! Håller på att fixa matlådor för veckan som kommer och nu är tanken att garderoben ska få sig ett lyft.

6 augusti



Är lagom seg i kolan efter en natt på jobbet. Det går upp mer och mer för mig, varje morgon jag sätter mig på cykeln för att åka hem. Småont i huvudet, tunga ögonlock och allmänt konstig. På natten vill jag sova, så är det bara. Vetskapen om att det ju faktiskt genererar i en fin summa pengar (och att jag alltid tjoar lite extra när lönen kommer och jag vet att jag slitit) får mig ändå att suga lite på karamellen varje gång jag blir förfrågad. Men varje gång då jag precis sagt "ja" så ångrar jag mig.
"Working 9 to 5", det vore nåt!

5 augusti


Morgonpromenad i solen - check!

Kaffe, njuta ute, luncha med vänner, fixa inför utomlandstrippen, kanske lite träning, sova och så nattjobb. Härliga fredag!

4 augusti

Grattis på födelsedagen, fina människa!

Vaknade av mig själv för en stund sen, att sova ut är överskattat. Ska bara dricka upp mitt kaffe, sen sticka ut på en promenad. Sen tänker jag äta frukost ute i solen, njuta av värmen ett tag, gratulera Emma och därefter står det jobb på planeringen!

Today.





Trodde det skulle vara lika strålande väder idag, som det var under gårdagen. Men icke. Soligt ja, men bakom massa tunna, irriterande moln. Därför orkade jag inte fortsätta sola, utan cyklade till gymmet och brände av ett intensivt och svettigt pass istället. Mycket roligare!

Nu ska jag ställa mig och fixa iordning några matlådor, mindre roligt.

2 augusti

Är rätt så sliten för tillfället. Det tål att sägas igen; Jag.är.ingen.nattmänniska! Är glad för att jag nu har tre nätter framför mig då jag får sova och hoppas att jag är jättepigg på fredag, då mitt nästsista nattpass denna sommar väntar. Har annars en ganska lugn vecka framför mig. Ledig idag och nästan hela helgen (från och med kl 7.45 på lördag morgon dvs).

Nej, nu ska jag cykla hem och krypa ner i sängen bredvid min fina bfriend.


1 augusti

Måndag (och redan augusti!!) och jag har lagt en vecka, med hur mycket jobb som helst, bakom mig. Många timmar spenderades på jobbet. Dagtid, kvällstid, nattetid och under helgen. Men självklart roliga timmar. För det är så det ska vara, man ska trivas så pass bra på sitt jobb att det knappt känns att man jobbat betydligt mer än heltid.

Jobbade natten till idag, cyklade därefter hem och somnade bredvid en saknad sambo. Resten av dagen har jag tvättat, solat lite, planerat inför Alanyatrippen och tränat. En bra start på veckan helt enkelt! Nu sticker jag iväg för ännu en natt på Balsta!

RSS 2.0