31 mars

Igår drog Carro med mig på ett pass cirkelgym. Var lite smått nervös innan då det nog var mer än ett år sen sist, men så fort musiken drog igång släppte allt. Jag älskar cirkelgym, jävlar i havet vad roligt det är! Vi hade dock inte fått riktigt nog efteråt, så vi körde lite armar och rygg också. Jag somnade som en stock efter att magen fått mat i sig. Jag behöver konditionen också, det är ett som är säkert! Och idag har jag en skön träningsvärk i hela kroppen, tummen upp för cirkelgym helt enkelt!

Idag ska jag ner på stan en sväng, hem till Anna som fyller 23 år idag (GRATTIS!!) och ikväll blir det jobb.

Igår skulle varit min 7e dag i rad med jobb och idag skulle jag vart ledig, men planerna ändrades. Så imorgon jobbar jag min 9e dag i rad. På lördag får jag vila!

30 mars

Sippar på dagens första kaffe, hör fågelkvitter utanför fönstret och ser i ögonvrån att himlen är blå. Det här blir nog en bra onsdag.

OCH!!!

OM EXAKT EN VECKA HAR VI PRECIS LYFT FRÅN ARLANDA!!!!

29 mars

Jag glömde bort igår, glömde Dig. Jag skäms, trots att jag inte borde. Grattis älskade du, en dag för sent. Jag saknar dig varje sekund.

Träning v. 12

Måndag: Promenad 5 km
Tisdag: Promenad 8 km, gym (10 min crosstrainer, rygg, triceps och axlar)
Onsdag: Promenad 10 km, gym (bröst, biceps och mage)
Torsdag: Promenad 9 km, gym (ben, rumpa)
Fredag: Promenad 4 km
Lördag: Gym (rygg, triceps)
Söndag: Gym (bröst, biceps och mage)

27 mars

..och nu går vi bara mot ljusare dagar. Woho!

Var förvånansvärt pigg imorse när klockan ringde. Efter jobbet ska jag nog kila ner på gymmet en sväng och därefter slänga mig i soffan och stanna där resten av kvällen och se fram emot en ny vecka med jobb, träning, nära och kära, middag, fest och... NEDRÄKNING! Jag förstår inte att det snart bara är en ynka vecka kvar. Galet sjukt!

26 mars

Tog en sovmorgon idag, stack iväg till gymmet och körde igenom rygg och triceps. Satan i gatan vad jag älskar att träna. Resten av dagen har jag spenderat på jobbet.

Blev precis på lite dåligt humör när jag kom på att klockan ska ställas fram inatt. Inte okej när man börjar 7.30 imorgon bitti...

24 mars



Ville hinna med både promenad och gym idag, så jag slog ihop de båda. Halva promenaden - ben på gymmet - i med en banan och så resten av promenaden! Solsken och fläktande vindar. Våååår!

Skypeade för övrigt med kvinnan imorse. Om jag längtar mindre?!

Nu sticker jag iväg och jobbar!

23 mars


Bjöd in mig själv på frukost hos mamma, gott!

Sippar på dagens andra kopp kaffe och känner mig härligt pigg efter min morgonpromenad. Jag kände torr asfalt och grus under fötterna, solen sken och jag hade bara vindjacka på mig. Våren, du är efterlängtad!

Idag ska jag träna och äta lunch med en fin vän, kanske ta en till promenad och sjunga med ett leende på läpparna. Och hela dagen ska jag tänka på att det endast är 2 (!!!!) veckor kvar tills vi lyfter från Svedala och tar sikte mot USA!

OCH vi ska inte vara i Miami i bara fyra dagar, utan i sex. Jag är inte olycklig..

22 mars



Efter en biltur med sambon, följt av husmanskost till lunch och en promenad i mitt mulna Eskilstuna så mådde jag betydligt bättre igår. Tacos hos mamma gjorde ingenting sämre.

Idag har jag varit ute på morgonpromenad, tränat, ätit god lunch och promenerat igen. Känns som att våren är här nu och hur lätt är det att sitta inne då?

21 mars

Mår helknasigt. Orolig mage, tung i huvudet, fryser osv.
Blir jag sjuk så blir jag arg.

Träning v. 11

Måndag: Gym (10 min crosstrainer, ben och mage)
Tisdag: Gym (bröst, biceps, triceps och axlar), promenad 5 km
Onsdag: Gym (10 min crosstrainer, ländrygg, ben och mage)
Torsdag: Gym (60 min föränning)
Fredag: Vila
Lördag: Promenad 5 km
Söndag: Gym (10 min crosstrainer, styrka helkropp)

Du är bäst!


Längtan.

Om två veckor och sex dagar sitter vi på ett plan mot USA. Jag längtar, funderar på vad jag ska packa i väskan, hur mycket jag kommer sakna alla här hemma, hur roligt vi kommer ha och så vidare. Allra mest tänker jag på vilken jäkla upplevelse det kommer att bli!

Träning v. 10

Måndag: Gym (60 min kondition, mage)
Tisdag: Vila
Onsdag: Gym (rygg, biceps och 10 min crosstrainer)
Torsdag: Gym (ben, bröst, triceps, axlar och 20 min gång på bandet)
Fredag: Vila
Lördag: Gym (5 min roddmaskin och rygg, biceps, triceps, axlar och mage)
Söndag: Vila

13 mars

Vaknade upp för en stund sen och mår inte så bra alls. Drack endast två cider igår och känner mig bakis. Får inte riktigt ihop det...

Du har ett hjärta av rent guld.


12 mars


Förra lördagen hälldes det tydligen ner öl i min strupe?!

Jag har precis ätit frukost. Kylen ekar tom på mjölk och jag är sugen på mitt morgonkaffe = ingen bra kombination. Får hålla mig tills fikat i eftermiddag, världens bästa Axel med pappa kommer förbi :) Men innan dess ska jag ner till gymmet!

11 mars


Och hur fort gick den här veckan?!


Känns som det nyss var fredag, men here we go again. Ska snart ta cykeln till jobbet och ikväll ska jag och sambon fredagsmysa framför tvn med massa fajitas!

Dunderbra kollegor är viktigt.


10 mars

Ledig torsdag.
Snart - träning.
Sen - lunch med fina vänner.

Och om exakt fyra månader har jag saknat dig i 5 år. 5 år.

Done!

På nervösa ben och hand i hand med sambo traskade jag in på sjukhuset i förmiddags.
Bedövningssprayen var en lätt match, bedövningssprutan stack till och lämnade bedövning i halsen som smakade skit. Blödde näsblod för första gången, ingen hit. Det värsta var själva "brännmomentet". Fick en lång grej inkörd i näsan som sedan gjorde att det kändes som att hela min hjärna var påväg att explodera. Allting avslutades med ett härligt blodtrycksfall.

Utvärdering i maj. Jag gör hur som helst aldrig om skiten!

Middag hos andra smakar alltid mycket bättre än hemma.


Kycklinggryta med svamp, soltorkade tomater och cashewnötter + sallad = mums!

Jag börjar för övrigt bli nervös, imorgon ska farbror doktorn försöka fixa min näsa. Jag kniper alla tummar och tår och hoppas att jag kanske kan andas genom munnen inom en snar framtid!

I always will.


The last time that I saw you
I never got to say goodbye
You're the reason I am living
And to you I owe a lot
And I'm happy for what you've given.

Oh I miss you
I always will
I love you still.

Det finns inga "quickfix", jag vet.

Som bekant sticker jag iväg till staterna den 6/4, vilket betyder att beach 2011 infaller cirkus två månader tidigare för mig än för de som är kvar i Svedala. Jag ljuger om jag säger att jag inte har ångest. Bikinijävlaskitångest. Jag hatar det, men jag älskar solen, värme, bad osv. Därför får man trotsa de dåliga tankarna. Kasta dom i papperskorgen helt enkelt. Och egentligen, jag är ju den enda som faktiskt stör mig på kärlekshandtagen, ridlåren och gäddhänget. Synd bara att det är så enkelt att säga nu.

Om exakt en månad!

LA, Miami, Vegas osv osv. GALET.

6 mars


Bästa valet jag gjorde igår var att ringa sambon innan klockan blivit midnatt och ta en taxi hem tillsammans.

Kvällen igår var riktigt trevlig. Goda tapasrätter, härliga kollegor och några cider för mycket. Har inte känt mig särskilt bakis idag, fram tills för en stund sen. Nu mår jag illa.. Avslutar nog denna söndag med en pizza, aldrig fel!

Träning v. 9

Måndag: Promenad 4,5 km, gym (ben, rygg)
Tisdag: Promenad 4,5 km, styrka hemma (triceps, mage)
Onsdag: Promenad 7,5 km, gym (bröst, biceps och triceps)
Torsdag: Gym (ben, mage)
Fredag: Promenad 7 km
Lördag: Vila
Söndag: Vila

TGIF.



Sticker till jobbet för ett 8timmarspass. Äventyr på förmiddagen, hämtmat till lunch och lugnt efteråt. Har packat ner träningskläderna för säkerhetsskull, kanske blir sugen på lite styrketräning efter jobbet. Fredagen avslutas med födelsedagsfirande utanför stan!

Har för övrigt en ledig helg framför mig, tjoho! Imorgon står det personalmiddag/fest på planeringen, kan nog bli skoj!

Det kan aldrig bli för många bilder.

Fin vän med fin son.


"Vi mår bra av att ta till oss vardagens glädjestunder"


1 mars



Mars månad.
Exakt en månad och sex dagar tills vi drar från Sverige. Vi hinner i princip bara landa och tillbringa dryga dygnet i Los Angeles innan vi ska upp i luften igen. För vi ska till MIAMI! Jag fattar ingenting. Det här är galet!

RSS 2.0