30 augusti

Vaknade nyss, med halsont. Inser hur lägligt sådant alltid lyckas dyka upp.
Sippar på mitt honungsvatten. Ska snart iväg och fixa frukot på sängen till min sovande födelsedagsdarling som fortfarande sover.

Resten av dagen blir det kaffe med Sara (som också fyller år idag, GRATTIS! :D), arbetsintervju, fixning och doning i lägenheten, hem till storebror och gratulera honom sen ut till Torshälla för Mattias födelsedagsfirande. Fullspäckad måndag helt enkelt!

29 augusti

Flyttstädningen är klar.
I vår nya, fina lägenhet är det fullkomligt kaos. Men ändå mysigt.

Imorgon ska jag fira tre födelsedagsbarn, men innan jag hoppar i säng kan jag inte låta bli att fixa lite till. Jag är hemma igen, på söder. Äntligen.

kvällen som slutade med en öldränkt dator, sträckt rygg och såriga händer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag äta upp min gröt, väcka världens finaste människa och sticka iväg till gamla lägenheten för att flyttstäda. Kunde ha roligare denna söndag, men så fort den är slut... :)


just nu

Flytt i helgen.
Panik inför hösten.
Drömmar om framtiden.
Fantasi. Kärlek.

20 augusti

Grattis på födelsedagen, mamma! :)


19 augusti

Grattis på födelsedagen pappa! :)


18 augusti

Har två lediga dagar bakom mig och rastlösheten är ett faktum.

Idag ska jag fika med Amelie, inatt och imorgon natt bli det jobb. Imorgon fyller pappa år. Födelsedagskalasande för mamma på fredag, parken zoo på lördag (vi ska ta oss dit, oavsett hur vi mår, haha) och jobb söndag.
Jag hatar ovissheten som timvikariat innebär. Jag vet inte hur min höst kommer se ut.

Ångest.

det är bara vi


Det finns inga sista chanser, för vi bygger det vi har på kärlek.
Ingen är som du älskling.

det ordnar sig

Jag ska nog sluta oroa mig för framtiden och citerar min svåger down under; "det ordnar sig".

vackra lillasyster

Det slår mig mer och mer för varje ny dag. Hon är så vacker.


livet

Imorgon kl 13.00 har jag avklarat mitt 8 veckors långa sommarvikariat. Imorgon är jag fortfarande timvikarie på mitt fina äldreboende i Strängnäs, men jag kommer nog känna mig arbetslös. Eller, arbetssökande heter det ju. Det blir inget plugg för mig i höst. Ska jag vara ärlig så känner jag mig inte 100% säker på vad jag vill med mitt liv. Vet inte vad jag vill utbilda mig till, vet ingenting. Det enda jag vet är att jag vill resa våren 2011, precis som jag gjorde den här våren. Men jag måste ha pengar, måste alltså ha jobb. Jag håller mina tummar för att mina drömmar kan bli verklighet.

10 augusti

Jag känner mig tom på något vis och tänker efter. Jag borde vara glad över livet, hela tiden. Det är kvällar som igår som får en att förstå hur mycket ett liv faktiskt är värt. En mamma finns inte längre, en fru och barndomsvän har tagit sina sista andetag. Och jag känner mig bara tom.

this I miss


9 augusti

Jag kan inte sova. Regnet vräker ner, jag gråter. En livslåga kan blåsas ut så fort.
I minnet finns du kvar.

det kom ett mms

I keep you deep inside
You're always in my heart.

Snart är vi sambos på riktigt


I can’t go a minute without your love


FEEEELING

Idag övervann jag fegheten och nervositeten. Det var ruskigt häftigt men jag kommer nog aldrig göra det igen. Fritt fall, idag ägde jag dig! :D

RSS 2.0