Sista maj.



Är lite lagom seg efter två långa dagar på jobbet och en hel vecka utan träning. Därför tar jag och min krater i pannan cykeln ner till stan snart, för en drink och bio.

Och så håller jag tummarna för att min kropp orkar upp innan solen imorgon för lite styrketräning innan jag ska sitta på utbildning. Och kolla på bal. Och bli bjuden på middag.

Godmorgon söndag.


19 maj

Har idag redan varit hemma i Svedala i två veckor. Tiden går fort när man äntligen får umgås med saknade människor, arbeta där man trivs och ta upp träningen igen. Längtar tillbaka till USA, men hemma är ändå bäst!

Everybody dies, but not everybody lives.










Älskade, älskade du.

Du

Man tager vad naturen haver.



Tänkte först bara ge mig ut på en liten lugn promenad, men kom tillbaka genomsvettig efter en timme. Ändrade mig plötsligt och stack upp i skogen för en powerwalk. Blev samtidigt sugen på styrketräning, så jag slog två flugor i en smäll. Kastade tunga stenar, tränade axlar med hjälp av nyfällda träd, gjorde armhävningar, dips mot bänkar och rusade så fort jag förmådde upp för varje backe.

Så nu har hjärtat fått arbeta ordentligt, lungorna fått frisk luft och musklerna blivit utmattade!

En helt vanlig fredag.



Jobb, gym, sömn, mat och så jobb igen.

We can build this dream together.


Lite picknik vid sjön Borsten.






8 maj

















Betessläpp med nära och kära, slagstaglass och grillat.
En perfekt söndag helt enkelt!

Tar igen förlorad tid!


The end of a great trip.


Jag kan inte riktigt förstå hur fort de här fyra veckorna har gått. Inte heller hur mycket vi faktiskt har hunnit med. Miami, Los Angeles och Vegas. Jag har lärt känna nya människor, ätit god mat, festat mer än vad jag nog gjort i hela mitt liv, solat, badat och njutit. Den här månaden kommer jag aldrig glömma!
Tack Bea för att vi fick våldsgästa dig. Du är bäst!

Slutspurt.


Vegas baby!

'

RSS 2.0