Träning v. 30

Måndag: Promenad 12 km, styrka hemma (ben, mage, triceps och bröst)
Tisdag: Promenad 2 km
Onsdag: Promenad 5 km
Torsdag: Promenad 3,5 km, gym (rygg, triceps)
Fredag: Gym (10 min crosstrainer, bröst, biceps, axlar och mage)
Lördag: Vila
Söndag: Promenad 6 km

26 juli 2011, 2 år.


Träning v. 29

Måndag: Promenad 2,8 km
Tisdag: Vila
Onsdag: Promenad 8 km, gym (ben, rygg och bröst+kondition)
Torsdag: Promenad 3 km, gym (10 min crosstrainer, rumpa, triceps, biceps och axlar)
Fredag: Promenad 8 km
Lördag: Promenad 6,5 km
Söndag: Promenad 8 km+30 reps mage

24 juli

Vaknade tidigare än planerat, så stack iväg på en lagom morgonpromenad. Har precis ätit frukost, sippar på kaffekoppen och ska strax cykla iväg till jobbet!
Ikväll tänker jag ta det lugnare än lugnast, för att ladda upp inför mördarveckan som väntar!

20 juli

En lång morgonpromenad, ett lite crossfitinspirerat pass på gymmet, fika med Annelivännen, blåbärsplockning och film med Sara och Tessa och sist, men inte minst, lite häng på en mysig balkong i kvällssolen. Lånade hem en hund över natten också, man tager vad man haver när sambon är ute och svirar!

Yesterday.

Tack för igår, fina vänner!


19 juli

Solen skiner, jag känner mig pigg och igår är bakom mig.
Idag blir en bättre dag.

You took my hand, you showed me how.


 

 













Och ikväll är det en såndär kväll. Då jag saknar. När alla minnen kastar sig över mig. Jag lyssnar på låtarna som får mina tårar att rinna. Jag har inte gått vidare, inte på något sätt. Jag vill ha dig tillbaka, skulle ge vad som helst. Du skulle vara här nu. Det skulle inte bli såhär. Jag skulle ge vad som helst. Bara för att få ge dig en kram, förklara hur viktig du varit och fortfarande är för mig. Jag skulle ge vad som helst.

18 juli

Jag har en såndär dag. Har inte lust med någonting. Har jobbat. Är trött, trots att jag sov 13(!) timmar inatt. Ställde mig på crosstrainern när jag kom hem, men kände bara inte för det. Såna här dagar kommer, men inte allt för ofta som tur är. Imorgon blir nog roligare. Nu ska jag häcka i soffan tills jag ska sova!

Träning v. 28

Måndag: Promenad 4 km, gym (rygg)
Tisdag: Promenad 7 km
Onsdag: Gym (axlar, biceps och mage)
Torsdag: 15 min crosstrainer+20 reps mage, gym (bröst, triceps)
Fredag: 20 min crosstrainer+100 reps mage
Lördag: Promenad 6,5 km
Söndag: Vila

KCK!











Firade Daskens 21årsdag igår och allt var, som ni kan se, precis som det skulle. Världens bästa altan, vänner, goda drinkar och bra musik. Kvällen fortsatte på stan varefter jag rundade av med lite nattkäk tillsammans med världens bästa sambo.

Idag mår jag sisådär. Hinkar i mig vatten och laddar för att vara lite flytthjälp samt ett kvällspass på jobbet!

15 juli


Tog sovmorgon, trampade lite på crosstrainern och insåg att mitt enda frukostalternativ var ägg. Och jag kände så lite för ägg. Öppnar kylen, hittar två liter yoghurt och ler för mig själv.
Underbara sambo.

Fina vänner, tacos och världens godaste jordgubbssaft.








14 juli


Frulle!

Gissa vem som gick upp tidigare än planerat, trampade på crosstrainern i 15 minuter och därefter tränade lite mage?
 
Fick därmed till en bra start på en förhoppningsvis bra dag! Ska jobba drygt sex timmar till, sen kilar jag kanske ner till gymmet en sväng (har för övrigt en galen träningsvärk i axlar och biceps, precis som det ska vara!).
Och ikväll blir det tacosmys hos Tessa!

13 juli



Målade blomlådor på jobbet och njöt av lugnet.

Cyklade ner till gymmet och körde slut på axlarna, biceps (fick upp 12orna 8 reps per arm, sen 13,5orna åtta gånger allt som allt, kände mig stark!) och magen. Måste påminna mig själv om hur viktigt det är med variation. Just nu skulle jag allra helst bara träna armarna och inte ens anstränga benen. Haha.

Skönt trött cyklade jag vidare till Spemm och hämtade hem min nya crosstrainer. That what friends are for! Så planen är nu att jag ska utföra lite konditionsträning här hemma. Jag har höga förväntningar på mig själv, vi får se hur det slutar.

Gamla godingen "kycklingsallad från Roma" och några Greys-avsnitt senare börjar jag bli riktigt trött. Klockan är ställd på tidigt även imorgon, så time for the bed!

Rainy day.

Efter min goda frukost och en kopp kaffe stack jag och sambon iväg och tittade på en lägenhet. Därefter stack han iväg till jobbet och jag fortsatte med tvätten jag påbörjat. Insåg att den enda torktumlaren var trasig och började hänga upp allting på tork istället. Suck.

Tessa, Sara och lilla Edvin kom över på fika, alltid lika trevligt!

Nu ska jag fortsätta med tvätten, som aldrig verkar ta slut typ. Sen hade jag en liten plan att träna idag. Men jag känner verkligen inte för det, sen fick ju benen sitt tidigare idag. Så nu skiter jag helt enkelt i att träna och ser fram emot en kväll i soffan, framför nåt dåligt program på tvn.

12 juli



Tog en promenad med Sofia ut till vilsta, där vi gick upp och ner för vilstabacken 3 gånger. Stumma i benen och i behov av syrgas (läs jag) stack vi hemåt igen
Plockade av några hallon bakom huset och äter nu en sjujäkla god frulle. En helt okej start på denna tisdag helt enkelt!

10 juli 2011



Och idag har jag saknat i 5 hela år.

Jag vaknade inatt igen, som alla nätter förut. Vaknade, kunde omöjligt somna om. Och tänkte på dig. Mindes, saknade, tänkte miljoner tankar. 5 hela år och jag frågar mig själv vart tiden tagit vägen. 5 hela år.

Felicia Lund, bästa vän.

Träning v. 27

Måndag: Gym (rygg, 13 min crosstrainer)
Tisdag: Gym (bröst, biceps och mage)
Onsdag: Lugn löpning 1 km + benövningar
Torsdag: Gym (triceps, axlar och mage)
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Ja just det.

Idag svingade jag lätt upp 14-kiloshantlarna i bicepscurl.

Okej, inte riktigt sant. Svingade gjorde jag knappast, snarare kämpade jag så att svettdropparna sprutade. Men upp, det fick jag dom. Tre gånger på varje arm till och med. Gick mer än glad från gymmet efter det!

Fortsätter exprimentera.

Har ju nämnt tidigare att jag har bekantat mig lite med LCHF, de senaste veckorna. Jag har insett att min mage mår mycket bättre när jag skippar pastan, riset, smörgåsarna, godiset, kakorna osv, så jag tänker fortsätta att inte fylla mina tallrikar med det. Däremot har jag också kommit fram till att jag verkligen inte är en "sås-människa". Förstår inte grejen med sås. En kall fetaost-sås älskar jag till grillad kyckling, men bara en sådär lagom stor klick. Beasås och andra smöriga saker är inget jag ger tummen upp. En ostmänniska är jag inte heller. Förstår inte det där med att ta några skivor ost och mumsa på. Gott?

Summan av kardemumman blir alltså; Jag ska fortsätta att undvika de kolhydrater som min mage ändå verkar ogilla. Jag tänker ta lite sås till maten om jag känner för det. Frukt, nötter och grönsaker som växer under jord kommer börja intas igen (för det är ju så sablans mumsigt med t.ex. fruktsallad eller rotfruktssoppa!!)

Jag fortsätter alltså att exprimentera. Målet är ju att en dag hitta något som jag och min kropp trivs med helt och hållet. Det där nedrans flowet helt enkelt!

Shopping.



Använde mig som sagt av några rabatter som låg och skräpade i förmiddags, och kom hem med det här snygga träningslinnet samt en tunnare jacka. Nu längtar jag till morgondagens pass på gymmet och invigningen av min rosa kreation!

4 juni



Klockan är inte ens 11 och jag har hunnit vakna, svepa en proteinshake, cyklat ner till gymmet, bränt av ett ryggpass plus lite förbränning, cyklat hem, ätit frukost, duschat och fixat tre matlådor. Det ni!

Nu ska jag ner på stan, utnyttja rabatter och luncha med Helena. Sen blir det kvällsjobb!

Träning v. 26

Måndag: Gym (bröst, biceps och mage), promenad 6,5 km
Tisdag: Gym (triceps, mage)
Onsdag: Promenad 5 km, cykling 11 km
Torsdag: Cykling 21 km, gym (ben, mage)
Fredag: Gym (rygg, biceps)
Lördag: Promenad 3 km
Söndag: Vila

Tröttlördag.

Lördagen har nått kväll och jag har hunnit sova i.. 3-4 timmar under dagen. Jag hoppas anledning är min kassa sömn de senaste nätterna. Är det nån sjukdom som lurar runt hörnet så jävlar. Har inte tid med det!
Har hursomhelst inte fått mycket till frisk luft idag, så ska ut på en promenad strax, sen hoppas jag att jag kan sova något inatt!

2 juli

Har en sån här dag idag. Genomtrött helt enkelt.

Ligger i soffan, tittar halvt på Greys anatomy, är trött och längtar tills min fina sambo ska fixa mat åt mig.
Min lediga lördag blev inte alls som jag planerat, men vad gör det om hundra år?

Hej juli.

1 juli och det känns som att sommaren kommer försvinna lika fort som den kom..?

Känner av fredagsfeelingen när jag förtränger att ett 13timmarspass väntar på söndag. Slutar om cirkus tre timmar. Blir en lugn fredagskväll då kroppen inte riktigt mår jag som jag vill. Har ont i ryggen och mår illa, plus att värmen gör mig yrslig. Bu.

RSS 2.0