29 november

Var igår på intro på ett nytt ställe. Det enda jag kan säga är att till och med sista januari (och förhoppningsvis ännu längre, håller alla tummar!) så kommer allt flyta på, precis som jag alltid önskar. Allt löser sig, alltid.

26 november

För exakt år sedan åkte jag, favoritsvägerskan och systeryster till Riga för att fira mig i förskott!
Börjar bli orolig för att det inte kommer hinna bli någon snö i rätt tid iår. Jag tycker de första flingorna ska fastna på marken allra senast dagen innan lucia, alltså på min födelsedag. Om så inte blir fallet så måste det vara vitt i Eskilstuna på julafton åtminstonde!
Igår stod fredagsmys hos svärföräldrarna på planeringen och jag höll mig vaken en stund efter att vi ätit färdigt, sen somnade jag i soffan och sov mig genom hela IDOL. Vilken fredag, haha!

23 november

Och om exakt en månad är det dan för dan. Tänka sig vad tiden går fort!
Denna vecka har jag, hör och häpna, nästan 40 timmars jobb. Att vara timvikarie har verkligen både för och nackdelar. Ser fram emot löning på fredag, så jag kan börja juklappsshoppingen ordentligt för iår (ja, jag har tjuvstartat!). Är ju julmarknad i helgen och som den sucker jag är, har jag längtat länge!
Förövrigt blir förmodligen vår flytt några dagar senare än planerat, men det gör inte så mycket. Har nu vant mig vid att bo i ett kaos med flyttkartonger överallt.

I will love you for the rest of my life.

Vissa saker i livet kan inte vara annat än fantastiska.

All min kärlek får du bära,

hela livet vill jag ge.

15 november

Nanananaa, på torsdagkväll ska jag jobba. Tyvärr betyder det att mitt och Tessas torsdagsmys inte blir av, men nästa vecka kör vi på som vanligt!
Sen känns det för övrigt som evigheter sen jag jobbade mycket och faktiskt längtade efter ledighet. Konstigt är det.

13 november

Och exakt en månad kvar till lucia.
Igår köpte jag nya vinterskor och längtan efter snö anlände. Jag har hört rykten om att kylan ska komma nästa vecka. Jag vill att flytten ska vara klar så jag kan få börja julpynta i nya lägenheten. Göra pepparkakshus, köpa julklappar, använda raggsockor. Och så julafton. Älskade julafton. Jullunch, Kalle Anka, grötrim, gemenskap.
Jag älskar verkligen den här tiden på året.

11 november

Avslutade gårdagen med en efterlängtad fika och därefter traditionsenligt torsdagsmys med sushi och "Bonde söker fru" hemma hos Tessa.

Jag fick jobba igår också, hela 8,5 timmar. Det är en underdrift att säga att det är lugnt på jobbfronten..

9 november



Har hittills idag hunnit vakna, gått en promenad. Sen anlände huvudvärken som ett brev på posten.
Kröp ner i sängen igen och sov till lunch.

Efter några värktabletter och mat så mår jag bättre och ska försöka ta tag i den här dagen (som blev lite kortare än tänkt).

Stack ner till gymmet och körde igenom ryggen och biceps. Nu har jag dock ont i en axel, som förmodligen tog skada i någon övning. Suck.
Har precis ätit en riktig lyxmiddag i form av fiskbullar och couscous och ska ut snart till kören. Det är dags för luciasånger och jag är världens lyckligaste!!

7 november

Denna vecka har jag nada jobb inplanerat och har under dagen redan känt av tristressen.
Let it be work.

Du är alltid i mitt hjärta.

Jag vet inte om jag någonsin kommer förstå att du aldrig kommer tillbaka.


3 november

Igår hade jag en plan på att sticka ner till gymmet efter jobbet, men en irriterande huvudvärk satte stopp för det. Istället cyklade jag hem och sov i ett par timmar. Lagade mat och tog en promenad med hunden innan jag somnade för natten.
Idag mår jag bättre och hoppas att träningen blir av. Ikväll blir det torsdagsmys med Tessa, som har blivit något av en liten tradition. Vi håller fast vid den va?

1 november



Och så var vi inne i november månad. Och så längtar jag ännu mer, "bara" en månad kvar till underbara december.
Har idag läst ut Camilla Läckbergs senaste bok, Änglamakerskan. Den var minst lika bra som alla hennes tidigare böcker. Sådär bra så att man längtar till upplösningen, men när man väl är i slutet av boken vill man aldrig att den ska ta slut. Läs den, bara gör det!

Nu ska jag kasta mig i sängen läsa lite i ytterligare en bok. Jag kommer somna tidigt ikväll, helt slut!

RSS 2.0