30 juli

Och så var 8 dagars jobb på raken avklarat. Nu är jag ledig lördag och söndag! Inser nu att det hade varit skönt med nada planer, men inbokat är inbokat. Imorgon - gröna lund. Söndag - malmamarken.

PUSS!

30 juli

Och så var 8 dagars jobb på raken avklarat. Nu är jag ledig lördag och söndag! Inser nu att det hade varit skönt med nada planer, men inbokat är inbokat. Imorgon - gröna lund. Söndag - malmamarken.

PUSS!

två jäkligt häftiga vänner

Min fina krokofant flyttar till LA i veckan. Förstå, hon bara lämnar Sverige. Drar till andra sidan jorden för att plugga. You go!

Barndomskompis tillika riktigt bra vän än idag blir snart mamma. Tessa vet vad hon vill, målmedvetenhet är bra grejer!


26 juli

365 dagar, 52 veckor, 12 månader.

1 helt år älskling!


25 juli

Jag hade riktigt trevligt igår. Häng under ett partytält, god bål, god mat, fina vänner, dans på en loge, snurrig taxiresa och cykling i spöregn.

Idag hade jag kunnat må bättre, får skylla mig själv för nada vatten under kvällen. Regnet öser ner och om en halvtimme ska jag ta mig till jobbet...... Cykla med paraply är inte det roligaste.

Men så får jag syn på den här bilden och ser på något vis mycket lättare på den här dagen;

Fasters finaste.

24 juli

Hur dagen börjar på sämsta sätt;

Kvällen innan sätter man TVÅ (för säkerhetsskull liksom) alarm på mobilen. Det ena kl 05.58, det andra 06.00, för att på så vis hinna vakna till lite, gå upp ur sängen, gå på toa, dricka ett glas vatten, klä på sig, cykla i lagom takt till jobbet och vara där strax innan 06.30 (då man börjar).

Det som händer är dock att jag vaknar till, kollar på mobilen och ser att klockan är 06.15!!!!
Kastar mig upp i sängen, klär på mig, cyklar det fortaste jag kunde och var på jobbet prick 06.30.

Om jag hatar att stressa?

Näe, nu drar jag och dricker vin istället.

22 juli

Vaknade upp med huvudvärk och antar att det beror på alldeles för MÅNGA timmars sömn den senaste tiden. Blir väl lätt så när man inte jobbar dag på ett tag..

Ska stoppa i mig några värktabletter, äta frukost, sen åka ut till Ärla. Sjunga är något av det bästa jag vet, men begravningar skulle jag helst vara utan.

"snart" är det 18 december.

Saknar dig systeryster!


21 juli

Sov länge idag, stack iväg och handlade lite lunch, åt lunchen.
Tänkte att det vore skönt att ligga lite på spikmattan, and so I did. Och somnade! I en timme låg jag där, tills jag vaknade av att ryggen värkte.
Duschade, la mig i sängen. Och somnade!
Sov en timme till.

Gick hem från Torshälla. Nyss hemkommen efter ett biobesök (Knight and day var förövrigt jäkligt bra!) och är trött. WHAT?!

Jag tänker glädjas åt det liv jag får leva

När jag ser på dig vill jag bara gråta. Jag vill vara fly förbannad för att just du skulle råka ut för detta. Jag minns dig som en människa med hett temperament, en snygg person som alltid var brun som en pepparkaka, hade naglarna målade i en odiskret färg, gick runt i bikini och pumps. Du var alltid glad.

Idag är du inte densamma, samtidigt som du är dig så lik.
Idag saknar jag alla somrar då vi sågs. När jag sprang runt i skogen runt ert hus, satt i hammocken och drack saft. Jag tänker tillbaka på min barndom. Er fina våning i Stockholm, den stora tågbanan.

Varför blev det såhär?

I'll keep you deep inside, you're always in my heart.


sommarnätter

Ibland kan man ändra sitt tankesätt enormt, bara utav att lyssna riktigt noga. Tänka efter, inse. Jag ska glädjas varje dag i fortsättningen, skratta med dig.

äntligen hemma!


morgonens förvåning

Världens bästa lillasyster har klippt av sig håret. Hur hon vågade vet jag inte, men fin är hon!


When the sun shines, we'll shine together


Who says I can't be free?

Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?

på andra sidan jorden

Jag vet att ni har haft "the time of your lifes", men jag saknar som tusan här hemma ska ni veta. På tisdag har jag er på gångavstånd igen, underbara tanke.


Hur kan tiden gå så fort, men ändå stå helt stilla?

Idag är det 4 år sen.
I hjärtat stannar du kvar bästa vän.

what a night

Lite fotbollstittande, ölspelet, musik, tequilashots, promenad till födelsedagsfesten (som tydligen hade blivit en förfest, alla hade dragit till krogen när vi kom dit), tequila igen (japp, direkt ur flaskan), taxi till stan, krogvisit, lite dans.

Drack ytterst lite vatten, intog som sagt en hel del tequila och har sovit alldeles för få timmar. Hur jag mår? Jävligt bra, förvånande men sant. Blir jobb 14-21. Har jag otur mår jag skit under eftermiddagen, men det är ett senare problem!

3 juli

Ibland vaknar man liksom tidigare än planerat.
Hursomhelst. Solen skiner, jag ska jobba 6.45-13.00, sola (kaaanske bada) och ikväll blir det födelsedagspartaj!

RSS 2.0