31 oktober

Sista dagen i oktober månad. Jag har precis varit ute på en promenad i det fina höstvädret och samlat energi inför veckan som kommer. Har minst sju arbetspass framför mig! När jag slutar tänker jag åka hem till min fina sambo, äta hämtmat och bara slöa i soffan. En perfekt avslut på en bra vecka helt enkelt!

30 oktober

Igår stod självklart fredagsmys på planeringen, så efter att jag slutat jobba plockade jag upp mina fina brorsdöttrar för en serie bowling. Yngst vann och äldst förlorade...
Sen köpte vi med oss mat hem, hamnade i matkoma, kollade på IDOL och blev höga på socker. Somnade gott och sov hur bra som helst. Drömde bra, men konstiga drömmar.

Nu har vi ätit en riktig brakfrukost och tänker nog slappa tills jag ska åka hem!


Känns bara bra att göra.

Starka tjejer inspirerar mig. Läste precis en av alla mina favoritbloggar och fick syn på den här bilden. Som sagt, ren inspiration!

Magrutor på grund av styrketräning, det är fina grejer!

Och ja, jag är avundsjuk...

28 oktober

Oktober är snart slut. November får gärna gå lika fort för jag vill ha december månad med allt vad det innebär. Födelsedag, lucia, julafton.. :)

Idag fick jag sova ut. Kände att jag hade lite energi att göra av med så jag cyklade ner till gymet och körde igenom benen. Nu har jag precis ätit frukost och ska ta tåget till Strängnäs om dryga timmen. Blir jobb 14-21.15!

Igår hade jag finbesök.


24 oktober

Sitter på jobbet igen. Kollar ut genom fönstret och gillar det jag ser. Gillar det idag, bara för att det är söndag. Håller tummarna för att dagen går någorlunda snabbt, så jag kan få åka hem och umgås med min fina sambo.

OCH DET ÄR BARA 2 MÅNADER KVAR TILL JULAFTON!!!

23 oktober

Planerna på att fredagsmysa med en vän igår ändrades och blev istället med två stycken. Cissi överraskade oss när hon tog sig hem från Stavanger igår. Den lilla fulingen! Så det blev massa snack hemma hos henne innan jag åkte hem och sov.

Just nu sitter jag på jobbet och värmer mig med varm choklad. Vädret ute är ruggigt!


22 oktober

Sitter på jobbet, slutar om två timmar. Sen ska jag plocka upp en fin vän och fredagsmysa. Har därefter 26 timmars arbete kvar denna vecka. Och jag ser fram emot det. Jag älskar mitt nya jobb, blir lika fascinerad varje gång jag är här. Känner mig intresserad och nyfiken!

Sen skulle jag önska att jag hade mer tid. Hade kunnat få jobba inatt, men behöver ju sova också..

20 oktober

Sitter på jobbet, sippar på mitt kaffe och känner att det var rätt att tacka nej till jobb imorgon.
Är nu uppe i 58 jobbtimmar den här veckan och tycker att det får räcka. Istället ska jag ta en tripp till Västerås och mina fina vänner där. Tror jag behöver det!

18 oktober

På söndag kommer jag ha lagt en 50timmars (minst) jobbvecka bakom mig. För jag är ju inte den som brukar tacka nej om mer jobb dyker upp...

Och om exakt 2 månader landar den här gullungen med familj i Sverige;


Om jag längtar...?


Friends.

Det var sommar..


Mitt ♥



17 oktober

Min gårdag hade inte kunnat sluta (eller börja heller för den delen) på bättre sätt. Jag och min fina pojkvän rakade bort nästan allt hår från hans huvud, tog bilen till stan, åt på Ming palace, köpte godis och gick på bio

Snart ska jag cykla iväg för att sjunga på högmässa!

Nya liv är det vackert.


Lördagsförmiddag i Västerås.

God frukost hos Sara.

Fina familjen.


Idag saknar jag er.



16 oktober



Tog ett tidigt tåg till Västerås imorse och nu sitter jag hemma hos Sara. Har blivit bjuden på frukost. Snart ska vi ner till stan, sen vidare mot Tessa för att fira henne! 

Ikväll blir det en helkväll med darling. (lediga) helger är bra skit!  


15 oktober

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag gillar att jobba natt. Det är något visst att vara vaken när man vet att så många andra sover. Vara själv, samtidigt som man inte är det. Sen köra hem när dagen precis börjat, krypa ner i sängen och verkligen somna gott.

Nu ska jag vila lite, sen sticka iväg och umgås lite med svägerskan och favoritA. Ikväll står det fredagsmys på schemat, hemma hos ALarsson med god mat och IDOL.


Tiden går alldeles för fort. Faster är inte så populär nu för tiden, men inte älskar jag dig mindre för det!

du och jag, bara vi.


14 oktober

Lyckades även denna torsdag sova ut tack vara en snäll pojkvän som tyst smög upp ur sängen och iväg till jobbet imorse. Efter jag vaknat tog jag en promenad i det fina höstvädret, åt min goda gröt, slöade lite framför dumburken och gick och la mig igen. OCH LYCKADES SOVA 1,5 TIMME TILL! Fybubblan vad jag är bra! Nu har jag precis stoppat i mig lite mat och ska vänta på att darling kommer hem. Inatt blir det min andra introduktion i Strängnäs!

Och om 65 dagar är Ni här!!!

13 oktober

Gårdagens bowling slutade inte i katastrof som jag har förväntat mig. Jag lyckades till och med få strike några gånger! Men trots det så var det en befriande känsla som infann sig när vi gick därifrån..

Den här veckan har jag endast 1 (!!!) arbetspass inplanerat. Jag tackar gudarna för att det i alla fall är en natt, men jisses vad jag inte gillar att vara såhär mycket ledig. Det kryper i benen på mig. Så jag slösar min energi på promenader, gymbesök och filmer. Idag har jag hunnit med allt det där. Körde ett ryggpass och kände mig så jäkla stark efteråt. Träning är fina grejer!

12 oktober

Igår fick jag träsmak i rumpan efter ett flertal mil bakom ratten då jag och favoritsvägerskan tog en roadtrip till några ytterst små städer. Hålor är nog ett mer värdigt namn. Avslutade gårdagen med ett pass på gymet och gröt i soffan. En bra måndag helt enkelt!

Idag ska jag städa lite, kanske träna och...bowla. Jag har ångest inför det, men vad gör man inte?

ps. exakt 2 månader kvar tills födelsedag.

krokofant.

Ikväll dricker jag Absolut vodka och tänker på dig. Saknar dig.

Krokofäääänt och Grääääshopäää!


Idag tänker jag på Dig.

Jag hatar sjukdomar. Varför kan inte alla människor få vara friska..
Idag tänker jag på Dig. Och när jag tänker på Dig tänker jag på en människa som klarar allt. Du kommer klara allt.

Aldrig mer ska jag klaga på huvudvärk, förkylning eller halsont.

9 oktober

Idag jobbar jag för första gången helt själv på mitt nya jobb. Imorse var jag galet nervös. Nu, efter att ett par timmar har gått, är jag lugn. Vi har lyssnat på musik, varit ute på en promenad och ätit lunch. Snart sticker vi iväg för att fika och klappa hästar. Jag tror jag kommer trivas här!

Ikväll tänker jag åka hem och lägga mig i soffan. Imorgon är jag LEDIG!!!

7 oktober

Jag vaknade kl 10 idag!!!!!! WOHO!

Nervositeten börjar göra sig påmind, inatt blir det introduktionsjobb i strängnäs. Därför tänker jag ta det lugnt hela dagen, bortsett från möjligtvis en liten avstickare till gymet. Och en snabbis till pappa..

Nej, nu blir det frukost!

ps. Igår körde jag ett ganska tufft ryggpass och idag har jag träningsvärk i baksida lår...?



6 oktober

Har hittills hunnit sätta igång en maskin med tvätt, pallat en hink med äpplen, varit upp till mamma med hälften av dom, sorterat skor och ätit frukost.
Just det, idag kunde jag sova ut om jag ville...

5 oktober

Älskade mamma tycker att jag jobbar för mycket. Kanske är det sant.. Jag är väldigt trött, inte alltid men ganska ofta. Men det är ju pengarna jag vill åt (och jag trivs på min jobb, haha). Tänk om det inte dyker upp något jobb ALLS om ett tag, då kommer jag ångra mig grymt mycket om jag inte jobbat allt jag kunnat just nu. Japp, så är det. Vila får jag göra någon gång senare..

Imorgon ska jag i alla fall bara jobba 4 timmar plus att jag har sovmorgon!


3 oktober

Jag somnade som en stock igår, efter jag kommit hem från kvällen jobb, ätit lite mat och slöat framför dumburken. Idag tog det emot att gå upp. Det är ju så varmt i sängen. Och så iskallt på golvet.
Hursomhelst, jobba bör man.. Nu ska jag sätta mig i bilen och styra mot Strängnäs!

Idag tänker jag på dig.

Det kan gå evigheter, ändå är det alltid samma sak.


1 oktober

Och så var vi här. Nu ÄR det höst!

Idag ska jag jobba 7-12, luncha med Annelivännen, kanske träna och självklart se IDOL! :D Nu är det helg!

Och för exakt två år sedan gjorde jag det här;

Älskade unge, tiden går fort!


RSS 2.0